En af 90’ernes største tv-serier gør snart comeback, når Lars von Triers dogmegyserserie, ’Riget’, vender tilbage med en tredje sæson 25 år efter den seneste sæson løb over skærmen.

’Riget Exodus’, som tredje sæson mere præcist hedder, har premiere den 9. oktober, og selvom seriens genopstandelse længe har været en kendsgerning, har Zentropa og Lars von Trier været sparsomme med detaljerne. For udover en offentliggørelse af castet, hvor flere fra det oprindelige hold er tilbage, har det ikke skortet på informationer.

Men nu er der nyt. For Zentropa har netop offentliggjort den første rigtige teaser for serien, der viser seriens stjernespækkede persongalleri. Her kan man se nogle af landets største skuespillere, som fx Bodil Jørgensen, Mikael Persbrandt, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Birthe Neumann, Nicolas Bro, Ghita Nørby, Søren Pilmark.

Samtidig bliver det også en debut på det store lærred for Jesper Sørensen, som blev landskendt, da han medvirkede i TV2-dokumentaren ‘Drengen i den gamle krop’, der handlede om hans progeria-diagnose.

’Riget Exodus’ får Danamrkspremiere på Viaplay den 9. oktober 2022 og får premiere hos DR på et senere tidspunkt, som endnu ikke er offentliggjort.

Se den nye teaser her: