Dette interview blev oprindeligt bragt i vores nyhedsbrev Morgenpost, der hver fredag morgen udkommer med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.

Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype? 

"'I Think You Should Leave with Tim Robinson'. Det er et sketchshow, som kan ses på Netflix. Jeg tror måske, det blev en hype i USA, men ikke rigtig i Danmark. Jeg har set en del komik, og især sketchkomik, og det er virkelig inspirerende, når man møder noget nyt. Tim Robinson rykker virkelig med grænserne for, hvornår en sketch er slut. Der bliver med at komme flere volter på, hvilket ofte gør det syret, men især pissesjovt. Sketches er ofte ret forudsigelige i forhold til, hvor det starter og slutter. Noget normalt forstyrres af noget unormalt eller omvendt med en syret setting, der tages ned af noget ret normalt. Det sker ikke her. Og så har Tim Robinson virkelig funny bones."

Hvad har du i dit hjem, som de færreste har? 

"Et Moské-vækkeur, som kalder til bøn, når det ringer. Min søster købte det til mig i Tiger, eller ti’eren, som vi siger i Jylland, da jeg var 15. Og det har fulgt mig siden."

Hvad har du senest brugt 1.000 kroner på? 

"En vest. Jeg elsker veste. Nu kommer efteråret, og det er rigtig vest-vejr."

Hvilken rejsedestination vender du altid tilbage til? 

"Jeg kan faktisk ikke så godt lide at rejse. Eller jo, til Europa. Jeg er ikke så vild med at rejse i lande med dårlig infrastruktrur, hygiejne og så videre. Det sagde mig ikke noget, da mine venner tog på den obligatoriske jordomrejse. Det var altid de samme steder, de tog hen. Lidt full moon party i Asien, lidt surfing i Australien og så op og se nogle folk i poncho på Machu Picchu. Jeg er lidt som ham Karl Pilkington i 'An Idiot Abroad'. Men: Italien elsker jeg. Jeg var der to gange i sommer. Vi kørte altid sydpå, da jeg var barn, så jeg tror, det er de minder, som jeg vender tilbage til. Bare vejskiltene gør mig glad. Og selvfølgelig maden."

Hvornår vidste du, at du var god?

"Jeg tror faktisk først, det var for nylig. I januar var jeg med i et program på TV 2 Zulu, der hed 'Fuhlendorff og De Skøre Riddere'. Et lidt weird program, hvor jeg spillede flere karakterer. Og her kunne jeg se, at jeg formåede at være sjov på flere forskellige måder end blot underspillet deadpan. Men jeg kan da godt se, det virker lidt sjovt, at det først var for 10 måneder siden."