Flatliners 2017
Foto: Flatliners (2017)

Flatliners 2017

Se sindsoprivende trailer: Horrorfilmen "Flatliners" tager dig med ind i livet efter døden og har dansk instruktør bag kameraet

Bered dig på den helt store tur.

Forestil dig, at dit hjerte stoppes, og at du får lov til at se, hvad der findes på den anden side af livet, før du igen vækkes fra de døde.

Det er lige præcis, hvad en flok medicinstuderende får mulighed for i filmen “Flatliners”, en ny udgave af klassikeren fra 1990, som i sin tid havde Kiefer Sutherland, Kevin Bacon og Julia Roberts i hovedrollerne.

Kiefer Sutherland vender også tilbage i den samme rolle i den nye version af “Flatliners”, som ellers har Ellen Page, James Norton og Nina Dobrev i de nye hovedroller, som de medicinstuderende, der begynder at eksperimentere med nær-døds-oplevelserne.

Eksperimenterne eskalerer, og tiden på den anden side af livet bliver gradvist forlænget, fordi de studerende oplever, at de får nye kræfter ved at befinde sig i den døde tilstand.

Men at lege med liv og død har konsekvenser for de medicinstuderende. De har nemlig åbnet døren for skræmmende og mystiske hændelser, som begynder at hjemsøge dem og smadrer deres nyvundne livsglæde. 

Den danske instruktør Niels Arden Oplev, der tidligere har instrueret “The Girl with the Dragon Tattoo” (2009), “Dead Man Down (2013)” og “Drømmen (2006)”, står bag denne nye version af “Flatliners”, hvor der ikke er sparet på special effects og vilde visuelle oplevelser.

Se selv i traileren herunder, og glæd dig til at “Flatliners” har premiere den 29. september.  

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Film