PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Se Tom Hardy forvandle sig til frådende monster i ny Marvel-trailer

Se Tom Hardy forvandle sig til frådende monster i ny Marvel-trailer

Hardy er Venom, en af menneskehedens største fjender.

Journalisten Eddie Brock er på sporet af noget fordækt i San Francisco, da hans krop bliver invaderet af en substans, der gradvist forvandler ham til et monster.

Hvad der derefter sker, afslører forhåndenværende trailer ikke, men det er åbenlyst, at Brock i Tom Hardys skikkelse får superkræfter, han ikke selv er heelt herre over.

I det hele taget er det sparsomt med oplysningerne om filmen.

IMDB har endnu ikke nogen plotbeskrivelse af ’Venom’. Men Marvel-kendere vil vide, at den aggressive substans, der er i stand til at skifte form og bebo forskellige menneskelige værter, første gang optrådte i Spider Man-hæfte nummer 252, hvor den prøver at tage permanent bo i Peter Parker, altså Spider Mans menneskelige alias.

Det lykkes dog ikke, og skurken Venom vender først tilbage i hæfte nummer 300, hvor han er gået i symbiose med reporter Eddie Brock.

Senere bliver Venom et tilbagevendende element i Marvels univers, angiveligt en af menneskehedens farligste fjender i selskab med Doctor Doom og Magneto.

Følgere af Spider Man-filmene vil kende Venom fra ’Spider Man 3’ fra 2007, hvor han kæmper mod hovedpersonen, og nu får han altså sin egen film, hvor anti-helten bliver hovedkarakter. Om Spider Man giver en gæsteoptræden er endnu uvist.

’Venom’ får premiere til oktober.