Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

USA's dyreste hus er et palads

USA's dyreste hus er et palads

Med en pris på 800 millioner er et palads i velhaverenklaven Hillsboro Beach i Florida blevet det dyreste på det amerikanske ejendomsmarked. Det skriver Wall Street Journal.

’Palais Royal’ hedder huset, der endnu ikke er bygget helt færdig, men vurderes at stå færdig i 2015 og derfor allerede er blevet sat på markedet, så interesserede kan begynde at lægge penge til side.  

LÆS OGSÅ: Kom med ind i Kimyes nye californiske palæ

Og den, der ender med at købe huset, skal være en stor dødbider for ikke at få det bare en smule sjovere i det daglige. På papiret bliver det i hvert fald et taknemmeligt sted at modtage gæster.

Ud over 17 badeværelser og 11 soveværelser kommer ’Palais Royal’, der er bygget efter forbilleder som Versailles og andre pompøse, europæiske fyrsteboliger, blandt andet til at rumme en dok med plads til en kæmpe yacht, en golf-green, hvor man kan øve sit put, en IMAX-biograf med 18 sæder, en stor udendørs pool med vandrutsjebane og en ’svævende’ jacuzzi med gennemsigtig bund hængende over poolen.

LÆS OGSÅ: Se verdens dyreste lejlighed

Samtidig skulle der også være mulighed for ro og koncentration, selv om en løssluppen fest er i gang på etagen nedenunder.

Husets materialer er nemlig valgt med henblik på at virke lyddæmpende. For eksempel skulle gulvene i sydafrikansk marmor være isoleret på en måde, der gør selv høje hæle lydløse.

Samtidig er huset, der har været under opførelse siden 2009 og ligger lige ud til Atlanterhavet, bygget til at kunne modstå slitage og ekstremt vejr. En konstruktion på 350 underjordiske pæle på hver cirka 45 meter gør huset ekstra robust. 

”Alt det, man ikke ser, er med til at fordoble byggetiden og fordoble byggeomkostningerne,” siger chefarkitekt Denio Madera til Wall Street Journal.

Her er en række computergenererede billeder, af alt det, man faktisk kommer til at kunne se:      
Se flere billeder
her.