Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

5 gode film- og serienyheder på Viaplay i oktober

Foto: Mr. Robot

5 nyheder på Viaplay i oktober, der er værd at se

Historien om et ægtepar, der krydrer det kedelige parcelhusliv med en sidegeschjæft som storsvindlere er på vej, og i øvrigt bliver det en rigtig god måned for alle ’Mr. Robot’-fans derude.

Frygt ej for de mørke aftener, for Viaplay har din ryg. Bliv hjemme og se den længe ventede tredje sæson af ’Mr. Robot’, stift bekendtskab med Nina og Erik, som pifter deres triste tilværelse op med lidt svindel hist og her, eller følg med, når Will & Grace for tiende gang er tilbage med en ny sæson. Her er alle de nye film og serier på Viaplay, som du skal se i oktober.

Mr. Robot

Mange vil mene, at det er på høje tid, at vi hører nyt fra den socialt utilpassede, men ekstremt intelligente Elliott, som arbejder med IT-sikkerhed om dagen og hacker regeringens IT-systemer om natten. Det står mildest talt skidt til med Elliotts psykiske tilstand, og hans misforbrug af smertestillende præparater er eksponentielt stigende, men selvom hans idealistiske mission æder ham op, fortsætter han ufortrødent. Sæson 2 sluttede på foruroligende manér, men nu skal du ikke vente ret meget længere på at finde ud af, hvad der egentlig skete.

Premiere på Viaplay d. 12. oktober.


Will & Grace, premiere d. 5. oktober.

Will & Grace

Det er mere end et årti siden, vi sagde farvel til Will & Grace, men det finurlige vennepar er tilbage med tre planlagte reunion-sæsoner. De befinder sig på samme sted i New York, som da vi forlod dem i 2006. De bor stadig sammen, de har stadig ingen børn, og de er stadig klar på at underholde os med spas og løjer i lange baner. Det er sæson 10, som nu får premiere, og du får præcis det, du forventer af den prototypiske sitcom; hurtige grin og letfordøjeligt tidsfordriv.

Premiere d. 5. oktober på Viaplay.

Friheden

Det er historien om ægteparret Erik og Lene, som er desperate efter spænding i parforholdet i en sådan grad, at de indleder en fælles karriere ved siden af deres dagsjob som storsvindlere. Svindleriet rammer familiens trygge tilværelse i parcelhuset i Hvidovre som et jordskælv, men på den anden side er det også ulovlighederne, der redder deres ægteskab. ’Friheden’ er en ny Viaplay Exclusive, som rammer streamingtjenesten i slutningen af måneden.

Premiere d. 24. oktober på Viaplay.


Black Panther, premiere d. 12. oktober.

Black Panther

Marvels superhelt Black Panther bliver fanget midt i en konflikt mellem to parter, der kæmper om retten til kongeriget Wakandas trone. Da konflikten eskalerer, er det op til superhelten at sikre, at Wakandas fremtid bliver med den retmæssige arving på tronen. Det er den traditionelle kamp mellem det gode og det onde. Det er set før, men det bliver fortællingen ikke mindre spændende af.

Premiere d. 12. oktober på Viaplay.

Wonder Wheel

Det er med store navne som Justin Timberlake og Kate Winslet, at Woody Allen i 2017 skabte filmen ’Wonder Wheel’, som er nummer 48 i rækken. Filmen foregår i 1950’erne på Coney Island, hvor en karruseloperatør lever et simpelt og idyllisk liv med sin kone. Det er vel at mærke indtil hans fortabte datter kommer hjem og meddeler, at mafiaen er ude efter hende.

Premiere d. 9. oktober på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Her er de film og serier, du skal se på Netflix i oktober

LÆS OGSÅ: Anden sæson af ’Making a Murderer’ har fået premieredato

LÆS OGSÅ: ”Det er jo en vanvittig rolle, du har, Justin!”