Allerede inden femte sæson af den britiske gangsterserie ’Peaky Blinders’ har haft premiere, er skaberen Steven Knight ude at fortælle, at serien vil fortsætte med op mod to sæsoner endnu.

Den ekstremt stilistiske serie har samlet en stor og trofast fanskare, der ikke kan få nok af serien, som både er et elegant tidsbillede og et beskidt voldsorgie i mellemkrigstidens Birmingham. Og de vil med garanti kunne lide, hvad Steven Knight er ude at sige.

Ifølge Steven Knight, har han været i kontakt med flere markante roller i serien, som alle er med på at forsætte nogle sæsoner endnu.

”Vi vil helt sikkert lave en sjette sæson og muligvis en syvende,” fortæller han til Birmingham Press Club

”Vi har talt med Cillian Murphy, og han er helt med på det. Resten af castet er også med.”

Knight fortæller også, at han er blevet kontaktet af et balletkompagni, som vil placere familien Shelby i centrum af en balletforestilling. Det er dog ikke officielt endnu, men Knights første tanke var angiveligt: ”Hvorfor ikke?”

Hvad der kommer til at ske i de fremtidige sæsoner, eller en eventuel balletversion, kan man kun gisne om. Skaberen har tidligere fiflet med tanken om, at serien skulle ende med luftangreb, sirener og begyndelsen af 2. Verdenskrig, men om det er en decideret plan eller en strøtanke, må vi vente med at blive klogere på.

LÆS OGSÅ: Joseph Fiennes fra 'A Handmaid's Tale': "Serien minder os om, hvad der kan ske, hvis vi ikke passer på"

LÆS OGSÅ: Gensyn med Peaky Blinders og fire andre nyheder på Netflix i maj

LÆS OGSÅ: En hyldest til Nik og Jays første album: Nik og Jay var en festlig kulturrevolution med læder, pels, Gucci og Benz