Det er 22 år siden, at bestseller-hiphoplegenden Tupac Shakur blev skudt på vej mod en efterfest ovenpå en boksekamp mellem Mike Tyson og Bruce Seldon. En tragedie, der har været med til at gøre Tupac til en endnu større kultfigur i hip hoppens verden, end han allerede var.

Den eneste anke ved historien er, at Tupac i virkeligheden slet ikke døde af de fire skud. Han lever i bedste velgående langt fra det amerikanske fastland, hvor han er i sikkerhed fra alle sine rivaler. Det er i hvert fald sådan, sandheden ser ud, ifølge Suge J. Knight. Han er søn til Suge Knight, manden der sad i bilen ved siden af Tupac, da en hvid Cadillac rullede op på deres side og skød musikeren. Skal man tro sønnens seneste Instagram-stories, befinder Tupac Shakur sig i Malaysia, hvor han har boet gennem de seneste år. Suge J. Knight postede også en række billeder med captions, der alle skal underbygge påstanden:

Og nej, han var hverken høj eller skæv, da han postede billederne. Det fortæller han in nemlig i et post et par timer senere:

Omend det virker usandsynligt, kan vi jo håbe på, at Suge J. Knights påstand holder vand, og at Tupac Shakur snart kryber frem fra sit Malaysiske skjul. Der er mange fans derude, som ville betale dyrt for friske Tupac-beats.