Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Succes og fiasko

Foto: Screendump

Succes og fiasko

’Thor: Ragnarok’ åbner med et brag – Clooneys ‘Suburbicon’ flopper

Åbningsweekenden var hård ved George Clooney og co., mens tordenguden Thor bragede igennem.

’Thor: Ragnarok’ har endnu ikke haft premiere i USA, men der er store forventninger til tallene i Nordamerika, efter den tredje film i rækken om Marvels tordengud satte flere rekorder i udlandet.

Det skriver Hollywood Reporter.

Filmen indtjente 107,6 millioner dollar, hvilket svarer til knap 790 millioner kroner. I Sydkorea, Australien og Brasilien slog billetsalget rekord for den bedste debut i oktober nogensinde. I Storbritannien solgte den for lige over 100 millioner kroner, og det var den bedste oktober-åbning for en film på de britiske øer, der ikke havde agent 007 i hovedrollen.

I ‘Thor: Ragnarok’, som Marvel Studios og Disney står bag, skal Thor forsøge at redde Asgård fra dødsgudinden Hela og det forestående ragnarok. Den stjernespækkede rolleliste tæller blandt andre Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Mark Ruffalo og Anthony Hopkins.

Anderledes frustrerende har weekenden formentlig været for Hollywood-stjernerne George Clooney, Matt Damon og Julianne Moore. Deres ’Suburbicon’ fik en forfærdelig debut i USA, hvor den ifølge Hollywood Reporter kun indtjente 2,8 millioner dollar – svarende til knap 18 millioner kroner.

George Clooney har skrevet og instrueret filmen med assistance fra Coen-brødrene, mens Matt Damon og Julianne Moore indtager hovedrollerne. 

Det er den værste åbning på landsplan for Clooney som instruktør og blandt de værste i Matt Damons skuespilkarriere. Det er også en af de værste åbningsweekender for filmselskabet Paramount, der står bag komediedramaet, som får premiere i danske biografer den 7. december.

’Thor: Ragnarok’ fik premiere på dansk jord torsdag den 26. oktober og rammer det store lærred i USA fredag den 3. november.

LÆS OGSÅ: Hård start: Ny Blade Runner-film får dårlig åbningsweekend

LÆS OGSÅ: ‘Stranger Things’ får sit eget aftershow på Netflix

LÆS OGSÅ: Her er alle nyhederne på Netflix i november