Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens kulturanbefaling: Nas, divisionsfodbold og fragilité

Foto: Getty Images På den nye ’King’s Disease II’ lyder 47-årige Nas som en, der har investeret hele sin sjæl i kampen for et gennembrud, skriver journalist Magnus Kraft.

Ugens kulturanbefaling: Nas, divisionsfodbold og fragilité

Det kan være uoverskueligt at navigere i alle de kulturtilbud, der findes, hvad enten det er udstillinger, restauranter eller tv-serier. Derfor vil Euroman-redaktionen hver mandag give dig anbefalinger til, hvad du kan se, læse, lytte, opleve og spise i løbet af den kommende uge. Journalist Magnus Kraft guider dig til en uge i kulturens tegn, der vil bekomme høj som lav vel.

Se:

Forrige uge var jeg med fire venner i Bologna, og det var hyggeligt, men kender I det, når et helt selskab passioneret diskuterer en film, man ikke har set? Så sidder man der, helt afvæbnet, og har kun anerkendende nik at bidrage med. Sådan var den tur meget, for Paolo Sorrentinos ’La Grande Bellezza’ var bare helt fantastisk, var der stor enighed om, og man får virkelig lyst til at tage til Italien, når man ser den. Med dybe sår i min kulturelle stolthed tog jeg hjem og så filmen, hvor forfatteren Jeb Gambardella tager et drastisk opgør med sin dekadente og elitære omgangskreds. Samme dag bookede min kæreste og jeg flybilletter til Rom, så en eller anden effekt har ’La Grande Bellezza’ da haft. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her