Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Vild luksus: Så komfortabel kan en flyvetur også være

Foto: Derek Low

Vild luksus: Så komfortabel kan en flyvetur også være

Det er de færreste af os, der ser frem til en oversøisk flyvetur.

Altså, vi glæder os selvfølgelig til at ankomme. Men selve rejsen med dens tørre airconditionluft, snorkende sidemand samt dårligt blodomløb i benene er et nødvendigt onde, der bare skal overstås.

Men sådan behøver det ikke at være. Flyrejsen kan nemlig blive målet i sig selv eller i hvert fald en ekstremt komfortabel oplevelse. Hvis man har penge nok, altså.

Rejsebloggeren Derek Low er efter egne oplysninger ikke styrtende rig. Til gengæld havde han på et tidspunkt optjent rigtig mange bonuspoint. 

Så han besluttede sig for at indløse dem og finde ud af, præcis hvordan verdens mest luksuriøse flyoplevelse føles.

Bliv ven med os på Facebook

Han købte formedelst godt 113.000 kroner en returbillet hos Singapore Airlines på deres mest luksuriøse klasse, Suites Class. Turen gik fra Singapore til New York, og vi har fået lov til at vise billeder fra den overdådige tur.

Luksussen begynder allerede i Singapores Changi International Airport, hvor Low bliver vist til The Private Room.

LÆS OGSÅ: Her er Scarfaces hus


  
Her bliver han budt på et let måltid bestående af lamme og kyllinge-satayspyd, gratineret hummer og burger med vagtelæg og foie gras.Så bliver han bedt om at gå ombord og eskorteret til sin suite.

Han bliver budt på Dom Perignon. "Jeg gav det eneste acceptable svar på det spørgsmål: Ja tak!" skriver Derek Low.

 
Ingen fare for svedlugt.

 
Givenchy har stået for tekstilerne. Alle tekstilerne. Derek Low tager sig en kop af verdens mest berømte kaffe, Blue Mountain, for at holde sig vågen og virkelig nyde turen. "Jeg skyllede den ned og lod som om, jeg virkelig værdsatte dens fuldt afbalancerede træk."

 
Han beslutter sig for at se en film, og spørger chefstewarden til råds. Han anbefaler ham "The Grand Budapest Hotel".

 
Så er det blivet tid til lidt mad igen: Hummer, kaviar, vanillebudding, asiatisk nudelsuppe og lidt foie gras. Det får man aldrig nok af.Alligevel beslutter bloggeren sig for at brænde lidt kalorier og gå en tur i flyet. Han mænger sig med de dødelige på business og economy class. Og da han kommer tilbage igen, er personalet ved at lave hans suite om til soveværelse.


 
"Jeg får nok brug for en digter, hvis jeg skulle udtrykke, hvor fantastisk det var," skriver Low.
 

Da han står op igen, starter han dagen med en coctail, Singapore Sling.Og selvfølgelig mere mad. Masser af mad. Blandt andet oksekød.Til sidst var det slut. Altså udrejsen.Du kan se flere billeder fra turen på Derek Lows blog.


LÆS OGSÅ: Verdens første yacht med indbygget garage til speedbåden

LÆS OGSÅ: Her er 16 bud på den nye Helena Christensen

LÆS OGSÅ: Sådan smager verdens dyreste burger