Far_Kortholder.jpg

Kortholder

Render din far stadig rundt med en læderpung i hestehandlerstørrelse i baglommen, så gør du ham og hans omgivelser en stor tjeneste ved at give ham denne kortholder i læder, der er håndlavet af hæderkronede Dahlman1807 i København.

Folded cardholder, cognac, fra Dahlman1807 til 650 kr.

 

 

Far_Asics3.jpg

Dad sneakers

Din far skal selvfølgelig have et par dad sneakers, og disse fra Asics kunne være et godt bud. Brandet bliver ved med at rykke grænserne for avancerede såler i godt design. Et eksempel er deres GEL-SONOMA 15-50, der er blevet til i samarbejde med Flock Together. Flock Together er noget så vidunderligt som et ‘birdwatching collective for people of colour’, der har som mission af generobre naturen som den universelle ressource, den er – én fuglekiggende gåtur af gangen. Et ædelt formål, der tilmed tjener fællesskabet i en marginaliseret befolkningsgruppe, som vi kun kan bakke op om.

Asics Gel-Sonoma 15-50 til 820 kr.

 

Far_skjorte.jpg

Hørskjorte

Med en varm sommer i sigte og en far, hvor overgangsalderen er begyndt at bide ham i haserne, er det vigtigt med noget let og luftigt tøj, så kroppen kan ånde. At svede og have det alt for varmt er højt på listen over trælse ting, og derfor vil en hørskjorte egne sig godt. Ikke nok med at den er fin og elegant, så egner den sig både til en sommerhustur til Marielyst og all inclusive på Mallorca. De fås desuden i forskellige prisklasser, så der er mulighed for, at alle kan være med.

Hørskjorte fra Gant til 1.000 kr.

 

Far_Kamera.jpg

Blitz Baby

Ligger din far lidt for meget på sofaen? Så kan du aktivere ham med et nyt kamera, så du slipper for at fjernsynet kører dagen lagen. Minolta XG-1 m/50mm f/1.4 er både brugervenligt og nemt for nybegyndere at have i hånden.

Minolta XG-1 m/50mm f/1.4 kan fx købes brugt til 1380 kr.

 

Far_pizza2.jpg

Pizzamand

Mad lavet udendørs smager bare bedre. Og hvis din far er den heldige indehaver af en terrasse eller en altan, har Ooni lavet et bud på en pizzaovn, der vil glæde ham og resten af familien. Pizzaovnen kører på gas, og derfor slipper han for både lang optændingstid og ujævn varme. Den kan blive usandsynligt varm, op mod 500 grader, og man skal tælle sekunder på pizzabagetiden, hvis den ikke bogstavelig talt skal gå op i røg. Med Euromans berømte pizzadej og lidt snilde udvikler din far sig hurtigt til nabolagets pizzaiolo –  mind ham gerne om, at flere ingredienser ikke nødvendigvis gør pizzaen bedre.

Ooni Koda 12 pizzaovn med gas fra 1.999 kr.

 

Far_øl.jpg

En ølsmagning på det lokale bryggeri

Den gængse far er synonymet på manden, der har alt. Derfor kan det være svært hvert år at forny sig med en ny gave. Og det er her, oplevelsesgaven kommer til sin ret. Tag ham den gamle med forbi det lokale ølbryggeri til en ølsmagning. Det giver mulighed for kvalitetstid og gode smagsoplevelser. Få ting husker man så godt som noget, der behagede ganen.

Ølsmagning på fx Nørrebros Bryghus til 175 kr. pr. person.

 

Far_Vega.jpg

Popballader

Har du lyst til at invitere din far ud på dansegulvet, er koncerten med Marcus.Waw i Store Vega til oktober et godt bud på tiltale. Musikken er måske lavet til det yngre publikum, men om ikke andet kan du svinge hofterne sammen med din far.

Marcus.Waw i Store Vega til 235 kr.

 

Far_grillbibel.jpgWebers Grillbibel

Vi kender vel alle den far, der, som en svane i yngel, aggressivt vogter over sin grill, men hårdnakket insisterer på at grille den samme rødligt marinerede fadkotelet og den krydrede grillmedister fra Steff Houlberg hver gang. Hvis det lyder bekendt, ville Webers Grillbibel være et godt bud på en fars dags-gave med grillsæsonen lige om hjørnet. Bogen er let at navigere i og byder på alskens lækre opskrifter, der kan få enhver far til at ligne Gordan Ramsey ved grillen.

Webers grillbibel til 200 kr.

 

Far_Birken.jpg

Hans nye træsko

Nogle fædre er så hjemmevant i deres træsko, at de har dem på, når de kravler op og ned på en stige, hvilket kan være nervepirrende for alle andre at overvære fra jorden af. De vil også have dem på, når de køber morgenbrød hos bageren. Men der stopper det også. Han skal i stedet have sig et par Boston-sandaler fra Birkenstock.

Boston-sandal fra Birkenstock til 899 kr.

 

Unknown-3.jpg

Abonnement til Euroman

Du kan selvfølgelig også forkæle din far med et abonnement på Danmarks bedste magasin (sagt i al beskedenhed, naturligvis). Det er samtidig en gave, der bliver ved med at give, når der hvert måned dumper et nyt eksemplar ind af dørsprækken.

Fra 159 kr. lige her.