Derfor skal du pleje skægget, mand!
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Australian Bodycare, Beardpilot, Bondtofte, Hartoke Trading, Luxplus & Nhordic.

Derfor skal du pleje skægget, mand!

Hører du til én af dem, der kan gro skæg, så skylder du både dig selv og dine kvindelige modstykker at pleje det.

Skægget er og bliver synonymt med noget maskulint. Og der er bare noget attråværdigt ved mænd, der som Game of Thrones wildling-ledere, Tormund Giantsbane (den norske skuespiller, Kristofer Hivju), kan gro et fuldvoksent fuldskæg. Videnskaben har dog vist, at jalousien ikke er helt ubegrundet. En undersøgelse fra 2016, foretaget af Journal of Evolutionary Biology, viste, at kvinder tiltrækkes mere af mænd med skæg end mænd uden.

I undersøgelsen blev 8.520 kvinder bedt om at bedømme en række mænd ud fra billeder, hvor de både var med og uden skæg. Samtlige(!) kvinder gav højere score til mændene, når de havde skæg.

Men skæver vi til damebladene, synes konsensus at være, at en mands skæg skal være velplejet. Et Tormund-skæg gør det altså ikke alene. Derfor har vi her samlet en række produkter, der kan pleje dit skæg, mand!

Nhordic skægplejenhordic_bil.jpgNhordic er en ny dansk virksomhed, som producerer lækre skægplejeprodukter med fugtgivende og blødgørende egenskaber, der gør skægget sundt og velduftende.

Produkterne er beriget med vegetabilske olier og fyldt med Vitamin E for at sikre et sundt skæg fra rod til spids.

Nhordics produkter kan holde i op til 3 måneder, så med et abonnement fra Nhordic løber du aldrig tør for skægpleje.

Alle abonnementer er uden binding og med fri fragt.

Du kan prøve Nhordic's skægolie i dag for kun 49 kr. eller købe den store prøvepakke, som indeholder både skægolie & skægbalm for kun 74 kr. 

Dårligt hipster-nyt: Dit fuldskæg kan være fyldt med bakterieraustralianbodycare.jpgEr du klar over, at dit flotte store hipster-fuldskæg kan være en bakteriebombe

Hver anden mand har nemlig tarmbakterier i sit skæg, viser en ny undersøgelse fra Manchester Metropolitan University.

Heldigvis er der råd herfor. Du bør faktisk vaske dit skæg HVER dag. 

Hårshampooen fra Australian Bodycare indeholder den naturlige antibakterielle Tea Tree Oil. Her får du en shampoo, der modvirker bakterier og rengør dit skæg, så det altid er rent og lækkert at se på. Desuden kan shampooen selvfølgelig også bruges i håret og derved får du en shampoo til hårvask som samtidig er perfekt til skægget.

100% naturligt og håndlavetbeardpilot_bil.jpgBeardpilot® er et eksklusivt dansk skægpleje-brand, designet til at tæmme dit skæg og overskæg. Hos Beardpilot® ved vi, at ikke to skæg er ens, så det er vores produkter heller ikke. 

Et godt skægprodukt er nemlig mere end forskellige dufte - det handler om hele skæg-oplevelsen og om at give dig et produkt, der passer til netop dit skæg. 

Vores 100% naturlige og håndlavede produkter er fremstillet i Danmark med det specifikke formål, at give dig evnen til at genvinde kontrollen med dit skæg. 

Besøg Beardpilots® hjemmeside eller en af vores forhandlere og bliv introduceret til Danmarks mest prisvindende skæg-brand.

Skøn naturlig skægpleje fra Alluvianbondtofte.jpgBellabellacci.dk er en dansk butik, der har fokus på naturlig pleje. Alle produkter er baseret på naturlige ingredienser eller helt igennem økologiske sammensætninger. 

Fra Alluvian skægpleje får du en eksklusiv samling økologiske og håndlavede produkter, der inkorporerer havet, rejser og bæredygtighed. Vælg produkter fra dette amerikanske brand, når du ønsker naturlig luksus, hudforyngende produkter og effektive pauser i hverdagen - med fokus på bæredygtighed.

Korrekt skægpleje i hverdagenhartoke.jpgDen danske webshop Hair4all har et stort og spændende udvalg af skægplejeprodukter. Med flere end 35 forskellige skægolier er der noget for enhver. Fokus ligger først og fremmest på kvalitet og økologi. 

Et velsoigneret skæg behøver pleje med de rigtige produkter og Hair4all fører alt det nødvendige. Skægshampoo, beard balm, beard butter, skægolier, moustachevoks, skægsaks, skægkamme og skægbørster er vigtigt for et lækkert velplejet skæg.

De fleste skægprodukter hos Hair4all er baseret på økologiske og naturlige ingredienser. En række af produkterne er desuden håndlavede.

Hair4all har topscore i kundetilfredshed og er desuden e-mærke godkendt så du kan handle trygt. 

Billig skægpleje leveret til dørenluxplus_bil.jpgLuxplus er en medlemsklub, der sikrer gode rabatter og dag-til-dag levering til deres tusindvis af medlemmer. Sortimentet spænder bredt, og du kan finde produkter inden for alt lige fra livsstil til herreparfumer og skægpleje

Du kan finde produkter til den kræsne mand, der søger kvalitet, men som gerne vil spare lidt på hårpleje, kropspleje, barbering, skægpleje, dufte mm. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Grooming