Gør et kup på Black Friday
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: AV-Connection, Kaufmann, Coolshop, Globaltools, Luxplus, SDK Sport, TeeShoppen, Barlife & W&B.

Gør et kup på Black Friday

Den amerikanske shoppingdag Black Friday har for alvor bidt sig fast i danskerne. Hver tredje af os handlede sidste år for omkring to mia. kr. på Black Friday, og i år regner Dansk Erhverv igen med, at fredagen bliver den største handelsdag i Danmark.

Black Friday ligger traditionelt fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, og i Danmark er den blevet synonym med starten på julehandlen.

Vi har samlet en række butikker, som alle har fantastiske tilbud til manden, der lige mangler et par bukser, et vinkøleskab, sneakers, værktøj eller en subwoofer.

Performance Pants til alle lejlighederTeeshoppen_billede.jpgTeeShoppen har en lang tradition for udvikling af tidløst kvalitetstøj. Produktkataloget favner bredt og indeholder klassisk tøj til den moderne stilsikre mand og kvinde.

Et af de nyeste skud på stammen er Performance Pants, hvis popularitet allerede er steget markant. Bukserne er fremstillet med henblik på at gøre dem anvendelige i alle sammenhænge. Hvad enten der er tale om en søndag på sofaen, arbejdsrelateret brug eller noget helt tredje, så er TeeShoppens Performance Pants det sikre valg, der giver dig maksimal komfort.

I forbindelse med Black Friday kan du købe de populære Performance Pants til kun 175,- DKK

30-75% hos Rezet Sneaker StoreSDK_billede.jpgRezet Sneaker Store fejrer Black Friday med 30-75% på et stort udvalg af sneakers, tøj og accessories til både mænd og kvinder.

Du kan finde attraktive varer fra brands som Nike, adidas Originals, New Balance, Asics, Reebok, Puma, The North Face, Wood Wood mm.

Udsalget sparkes i gang torsdag kl. 20:00 på www.rezetstore.dk og fra fredag kl. 08:00 i alle deres butikker (Rådhusstræde, Jorcks Passage, Magasin Du Nord, Rødovre Centrum, Odense, Aarhus og Aalborg)

Nedsættelserne gælder tom. søndag, så der er rig mulighed for at finde drømmeskoene eller den perfekte julegave, der kan ombyttes/returneres helt indtil d. 31. januar 2020.

Black Friday hos AV-Connection
avconnection_billede.jpgDet er atter tid til Black Friday hos elektronikshoppen AV-Connection. Vi er klar med en række EKSTRA fede tilbud, som afsløres allerede onsdagen før Black Friday, så du kan gøre indkøbslisten klar, inden vi åbner for handlen natten til fredag.

Hos AV-Connection bruger vi hele året på at finde det rette elektronik og HiFi til vores store Black Friday salg. Vi har derfor en masse unikke tilbud, på nogle af vores mest populære varer som smart højttalere, hovedtelefoner, subwoofere, pladespillere, alt i stereo samt surround-produkter og meget mere.

Besøg vores HiFi butikker i Odense og Sønderborg eller online i webshoppen.

Kaufmann tæller ned til Black Fridaykaufmann_billede.jpgKaufmann er naturligvis med på Black Friday, hvor sløret løftes for dette års fantastiske tilbud. Black Friday er en amerikansk tradition, som falder på fredagen efter Thanksgiving - det vil sige den fjerde fredag i november. Derfor er det oplagt at bruge dagen som opvarmning til julehandlen i december - en oplagt mulighed for at krydse de første julegaver af på listen eller måske forkæle dig selv. Du finder tilbud både i butikkerne og på online shoppen www.kaufmann.dk. Husk gratis levering ved køb over kr. 499,-

9 timers live underholdning på Black Friday
coolshop_billede.jpgKære tilbudsjæger

Vi glæder os til vise dig vores hidtil vildeste tilbud. Nedtællingen er nemlig begyndt! Med jysk krejler-købekraft, opskalering af lageret og 8 måneders massiv planlægning er vi ved at være klar til årets største udsalgsdag, Black Friday.

Læste du om Singles Day? Endnu et vanvidsudsalg. Det skrottede vi år. Hvorfor? For at kunne give dig endnu flere tilbud og lavere priser på fredag.

Se med på forsiden af Coolshop og Facebook, når vi sender LIVE i 9 timer med Jonas Schmidt, Jacob Risgaard, Thomas Bense og Johnni Gade.

Vi ses kl. 23.59, når BLACK FRIDAY går live på Coolshop.dk.

Black Friday hos Globaltools.dkglobaltools-27.jpgDet er ikke kun fredag priserne er i bund hos Globaltools.dk.

Hele weekenden fra fredag d. 29/11 frem til søndag d. 1/12 klokken 23.59, holder vi kæmpe Black Friday udsalg på et stort udvalg af vores maskiner og værktøj.

Det er altså denne weekend man skal slå til for at gøre en god handel på et stort udvalg af maskiner fra blandt andet Scantool, Bernardo, Holzmann og mange flere.

Nyd godt af de store besparelser på blandt andet båndsave til metal eller trædrejebænke til hobby-manden. Få klaret julegaven til medarbejderne og onklen – eller tag et forskud på julen med en velfortjent gave til dit værksted.

Få medlemstilbuddene endnu billigere på Black Friday luxplus_billede.jpgLuxplus er en medlemsklub, der sikrer gode rabatter og dag-til-dag-levering til deres tusindvis af medlemmer. Du kan finde et sort udvalg af produkter til både den kræsne mand, der foretrækker en maskulin Eau de Parfum, og produkter til manden, der foretrækker et alt-i-et produkt.

Black Friday sørger de for endnu større besparelser end de normalt tilbyder, så det store udvalg af herreparfumer, skægpleje og andet grooming kan købes endnu billigere. Der er noget for enhver smag, enhver mand og ethvert skæg. Det er helt sikkert en hjemmeside, der er værd at tjekke ud på Black Friday.

MUST HAVES TIL BLACK FRIDAYbarlfe_bf-kategori.jpgBlack Friday er virkelig blevet en stor begivenhed i Danmark. Hos Barlife.dk har de samlet alle deres tilbud til Black Friday i en kategori, du kan finde lige her. Her kan du spare op til 80% på forskellige produkter. Så hvad end du er bartender hjemme i din egen stue eller professionel, kan du helt sikkert finde tilbehør til en lækker drink eller opgradering til baren!

Står du og mangler barudstyr, cocktailtilbehør, nye gin flasker eller glas, så skal du kigge forbi Barlife.dk på Black Friday!

Vi ses på Barlife.dk

Black Friday for vinelskerenWBA_euroman_final.jpgWineandbarrels er Nordens største forhandler af vinkøleskabe og vinudstyr. Virksomheden fører et kæmpe sortiment af alt lige fra topprofessionelle vinkøleskabe til vinglas og champagnesabler, som kan købes via deres webshop og deres butik i Hillerød.

Til Black Friday hos Wineandbarrels får vinelskeren mulighed for at lave en seriøs opgradering på udstyrsfronten, og samtidig spare tusindvis af kroner!

Forkæl dine vine med et nyt vinkøleskab, en lækker vinreol, eller imponér vennerne med de helt rigtige glas til din nyindkøbte Bordeaux rødvin. Priserne bliver banket helt i bund, og du kan spare op til 70% på et mega udvalg af vinudstyr!

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode og Herretøj