Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Søgeord Valentinsdag Google Trends

Foto: Nordisk Film

Søgeord Valentinsdag Google Trends

Ny undersøgelse: Her er de mest populære søgeord op til Valentinsdag

Danskerne søger på ’parterapi’ og ’single’ i dagene omkring Valentinsdag.

Valentinsdag forbindes normalt med romantik, chokolade og blomster. Men ingen af de nævnte er blandt de tre ord, danskerne søger mest på i dagene omkring den 14. februar. 

Det er derimod ’parterapi’ og ’single’, som er de to ord, der stiger mest i antal søgninger i dagene omkring Valentinsdag. Førstnævnte steg i 2016 med hele 200 %, mens ’single’ steg 66 %. Det viser en opgørelse fra shoppingportalen Katoni.dk foretaget via Google Trends.

På tredjepladsen kommer knap så overraskende ’biograf’ med en stigning på 40 %. Men der er noget, der tyder på, at alt ikke er så rosenrødt i mange parforhold på kærlighedens dag.

“Jeg tror, at folk søger på parterapi omkring Valentinsdag, fordi det er blevet en slags mærkedag med hensyn til fejring af parforholdet, kærligheden og romantikken. Så Valentinsdag er endnu en anledning til at stoppe op og mærke efter,” siger parterapeut Christel Sonne Rasmussen.

De mange søgninger på ’single’ kan ifølge Katoni.dk skyldes, at mange singler søger andre singler at mødes med, eller at de vil have råd og tips til singlelivet. Det er tilsyneladende hårdt at være alene på Valentinsdag.

LÆS OGSÅ: Ny datingapp matcher dig med folk, der hader de samme ting som dig

LÆS OGSÅ: Ny dating-teknik: 'Breadcrumbing' er det nye 'ghosting'

LÆS OGSÅ: Dansk Tinder-fotograf: ’Vi kan garantere, at du får flere matches’