Ed Sheerans indflydelse på moderne kultur kan være meget mere omfattende, end man først havde troet. Den britiske sanger er bedst kendt for at toppe hitlisterne rundt omkring i verden- og nu har han tilsyneladende også formået at gøre rødt hår sexet.

Et nyt studie fra Casumo blandt 175 rødhårede mænd viser nemlig, at hele 20% af de adspurgte rødhårede mænd mener, at de får “meget mere sex” og har fået “mere opmærksomhed”, siden Ed Sheeran blev kendt. Det skriver UNILAD. Undersøgelsens resultat skal nok tages med et gran salt sampling-størrelsen taget i betragtning, men ikke desto mindre kunne mændene også fortælle, at de generelt havde følt sig mere selvsikre siden Sheerans gennembrud.

Researcherne bad samtidig 1.000 kvinder om at udtrykke deres holdning til rødhårede mænd. Her svarede mere end en tredjedel, at de havde fået et mere positivt syn på rødhårede mænd på grund af netop Sheeran, hvilket man i studiet har betegnet som ‘The Ed Effect’.

Kvinderne blev også bedt om at lave en top 10 over deres yndlings-rødhårede mænd i prioriteret rækkefølge. Her blev Ed Sheeran placeret på en fjerdeplads og er dermed blevet overhalet af prins Harry, Ewan McGregor og Damien Lewis. På listen finder man desuden skuespillere som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Rupert Grint, som står bag Harry Potter-karakteren Ron Weasley.

Undersøgelsens resultater er dog næppe en overraskelse for Sheeran, som allerede i 2015 tog æren for, at flere rødhårede end nogensinde før havde succes med at score.

“Der er en del ginger-fyre i England, som bruger mig. Men jeg hater ikke på det. For ved du hvad, vi får endelig sex!” sagde den rødhårede sanger.

LÆS OGSÅ: Amerikansk dating-app: Dine yndlingsshorts kan ødelægge dit datingliv

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Her er alderen hvor du bliver officielt kedelig

LÆS OGSÅ: Der er større risiko for et ulykkeligt forhold, hvis du kan lide Pepsi og din kæreste kan lide Coca Cola