Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kvindens orgasme og maskulinitet

Foto: Colourbox

Kvindens orgasme og maskulinitet

Tænk dig om en ekstra gang, før du gør det her under sex

Det er måske mere almindeligt, end du tror.

Videnskaben har i mange år forsøgt at opklare mysteriet omkring den kvindelige orgasme, og forskere har blandt andet tidligere fundet de tre gyldne moves, som kan fremskynde processen mod det endelige klimaks.

Denne gang har forskere set nærmere på kvinders orgasme i relation til mænds maskulinitet, og et nyt studie i The Journal of Sex Research har nu resultaterne på, om mænd faktisk føler sig mere maskuline, når de formår at give en kvinde en orgasme eller ej.

I eksperimentet skulle 810 tilfældigt udvalgte mænd forestille sig, at de havde sex med en attraktiv kvinde, som enten fik eller ikke fik en orgasme. Bagefter skulle de så vurdere, om de følte sig mere maskuline og om deres seksuelle selvtillid var steget.

Resultaterne viste at mænd følte sig langt mere maskuline og havde en højere seksuel selvtillid, når de forestillede sig, at de gav en kvinde en orgasme, end når de ikke gjorde det. Men det faktum kan alligevel have negative konsekvenser.

For hvis mændene kun har kvindens orgasme i hovedet for selv at føle sig maskuline, gør det kvinden passiv, fordi fokus går fra kvindens nydelse i sig selv, og i stedet over på mandens egen rolle i at opnå den nydelse.

Samtidigt refererer forskerne til tidligere studier, der viser, at mange kvinder faker deres orgasme, netop for at tilfredsstille deres mandlige partnere, og derfor sætter de mandens ego højere end deres egne seksuelle behov.

Så selvom maskulinitet og et ekstra boost seksuel selvtillid muligvis føles godt, når lagengymnastikken er i gang, så bør du nok overveje, om du jagter dem af de rette årsager.

LÆS OGSÅ: "Bredskuldrede mænd giver flere orgasmer"

LÆS OGSÅ: "Derfor har mænd ikke længere en knogle i deres penis"

LÆS OGSÅ: "Vaginal orgasme er en myte, påstår undersøgelse"