Postkort fra Californien: “Det har været en fantastisk oplevelse at være chef for store dele af Googles forretning over hele verden”
Foto: Privat

Postkort fra Californien: “Det har været en fantastisk oplevelse at være chef for store dele af Googles forretning over hele verden”

Mens vi venter på at få stillet vores rejselyst, vil vi på euroman.dk i den næste tid bringe en række postkort fra udenlandsdanskere, der giver os et indblik i deres liv og hverdag ude i den store verden. Her fortæller Allan Thygesen, 58, om topjobbet hos Google, værdiforskellene mellem USA og Danmark og om at tage en virksomhed på børsen.

Hvorfor er du i USA?

“Jeg tog til USA i 1986 for at deltage i et MBA-program, og havde ikke planlagt at blive. Men jeg mødte min amerikanske kone, Terry, på Stanford, og vi besluttede os for at bo i Californien. Vi blev gift i Danmark i 1989 og har boet i den nordlige del af Californien siden da. Jeg arbejder hos Google, hvor jeg er ’President, Americas’. Det betyder, at jeg er ansvarlig for Googles reklameforretning i Nord- og Sydamerika, der repræsenterer halvdelen af vores globale reklameomsætning på 70 milliarder dollars. Jeg bruger mest tid på salgs- og forretningsudvikling, men er også meget involveret i marketing, public relations, public policy og produktudvikling.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her