Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Postkort fra München: ”Jeg udnytter, at vi har Alperne i baghaven så meget som muligt”

Foto: Constantin Mirbach

Postkort fra München: ”Jeg udnytter, at vi har Alperne i baghaven så meget som muligt”

Mens vi venter på at få stillet vores rejselyst, vil vi på euroman.dk i den næste tid bringe en række postkort fra udenlandsdanskere, der giver os et indblik i deres liv og hverdag ude i den store verden. Fra München i Tyskland fortæller journalist og kreativ konsulent David Barnwell, 37, om weekendture til Alperne, fyraftener i den lokale skatepark og forskellen på den danske og tyske æstetik.

Jeg landede i München tilbage i 2011 ved lidt af et tilfælde. Under mine masterstudier mødte jeg min daværende tyske kæreste. Da vi var færdige, fik hun et job hos en større mediekoncern her i byen, og jeg valgte at flytte med. De første par år freelancede jeg, men til sidst blev jeg spurgt, om jeg havde lyst til at starte på fuld tid hos en af mine største kunder. Det sagde jeg ja til, og vi besluttede os for at blive. Siden er vi blevet gift, har fundet en lækker lejlighed, skiftet job et par gange hver og fået børn. Det er sjovt, for det var aldrig planen, at vi skulle bo her. Men nu er der gået ti år, vi har det rigtig godt og er glade for byen.Unbenannt-1.jpg

Jeg bor til leje i en renoveret loftlejlighed i en bydel, der hedder Giesing. Vi bor i en super hyggelig opgang og ser vores naboer og underboer meget. Og så er vi kun ti minutter fra både skov og Isar-floden, som løber tværs gennem München.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her