Hordan føles det at blive omskåret, spise sin hund, overleve et terrorangreb, arbejde som professionel lommetyv, 
skrive et hit og falde ned med en elevator? Vi har samlet historierne, og her er den første med 
Andreas Scharnberg, der er 28 år og journalist.

Da jeg gik i 9. klasse, havde jeg pludselig svært ved at rykke forhuden tilbage. Det var så stramt, at der opstod små sprækker, når jeg prøvede. Jeg asede og masede under bruseren, men det virkede ikke, og jeg smurte noget salve på, men det gjorde det kun værre.

Jeg havde ikke haft sex og stod midt i teenageårene, hvor den slags helst skal spille. Så jeg endte hos min kvindelige læge. 15 år med nygroet hår på pikken stod jeg foran hende for at vise min dårlige forhud. Jeg følte mig meget lille. Hun vurderede, at der skulle en operation til, og jeg tænkte, det var o.k. Jeg anede ikke, hvad det indebar. 

Da dagen kom, svedte jeg af angst. I operationsstuen lå værktøjet parat, og de havde en af de der bønneformede metalbakker, der ligner en hundeskål. Nu til dags får man fuld narkose, hvis man er under 18, men jeg fik lokalbedøvelse.

De stak en sprøjte i det område, der skulle opereres, og det var jo min pik. Jeg husker det, som om jeg fik ustyrligt mange stik. I roden, på begge sider, i pungen, længere oppe og lige ved strengen. Jeg svedte mere, end jeg har gjort i en hel fodboldkamp.

Lægen jog en skalpel ind i huden og spurgte: ”Kan du mærke det her?” Det kunne jeg godt. Så fik jeg en tur mere med bedøvelsessprøjten.
Efter operationen lå huden, de havde fjernet, i metalskålen.

De syede mig sammen og bandt pikken ind i bandage. Den lignede en miniudgave af en brækket arm. Jeg fik at vide, at jeg skulle hjem og genoptræne, hvilket betød trække forhuden frem og tilbage. Langsomt begyndte bedøvelsen at aftage.

Det føltes helt forkert, den dunkede derudad. Da jeg tog forbindingen af, var den gul og blå og hævet. Den så ud som en abnorm søpølse, og de blå sting, der stak ud, lignede følehorn.

Som såret helede, blev det sværere. Skidtet groede for godt sammen. Jeg fik problemer med at trække forhuden tilbage igen, så jeg tog til et nyt tjek. De sagde, at de måtte skære mere af. Det var den mest nedslående besked, for denne gang vidste jeg, hvad det indebar.

Tilbage på operationsbordet var det same procedure as last time. Heldigvis gik det bedre. Det gjorde lige så ondt, men jeg fik lavet min forhudsgymnastik, og anden gang groede det rigtigt sammen. Og siden har jeg ikke haft mere bøvl dernede.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener pornostjerner ifølge en agent fra branchen

LÆS OGSÅ: HPV giver stigning i alvorlig kræftform hos mænd: “Få nu vaccineret de drenge”

LÆS OGSÅ: Vi har 62 venner til fælles, men jeg har aldrig mødt Lasse Jensen – før nu