Det er spørgsmålet til én million kroner. Hvordan starter man en samtale på Tinder, Happn eller en af de andre datingapps med en person, som du finder interessant?

En ny undersøgelse fra datingappen Happn har måske svaret.

1.500 danske Happn-brugere har været med i undersøgelsen, hvor 47 procent svarer, at de helst vil have, at en potentiel flirt starter samtalen med et kompliment.

“Vores undersøgelse viser, at de fleste vil have, at samtaler i datingapps skal begynde på samme måde som i det virkelig liv – nemlig med en kompliment, noget humoristisk eller en enkel hilsen,” siger Claire Certain, som er pressetalsmand hos Happn.

Efter komplimenterne kommer det humoristiske ind på en andenplads. 38 procent vil nemlig gerne have, at samtalen starter med noget sjovt. Med 36 procent kommer ‘en forklaring på, hvorfor personen blev interesseret’ ind som nummer tre.

Længere nede på listen siger 21 procent, at de selv foretrækker at begynde samtalen. Og allernederst på listen med henholdsvis 18 og 10 procent finder vi scorereplikker og emojis, som altså ifølge undersøgelsen er den værste måde at starte en samtale på.

Se hele listen her:

Med et kompliment: 47 %
Med noget humoristisk: 38 %
Med en forklaring på, hvorfor personen blev interesseret: 36 %
Med en almindelig hilsen: 29 %
Med at spørge, hvordan jeg har det: 27 %
Jeg vil selv indlede samtaler: 21 %
Med en scorereplik: 18 %
Med en emoji: 10 %

LÆS OGSÅ: Gymder er det nye Tinder – hvis du vil finde kærligheden i fitnesscenteret

LÆS OGSÅ: Tænk dig om en ekstra gang, før du gør det her under sex

LÆS OGSÅ: Sådan føles det at dyrke sex på webcam, mens fremmede kigger på