Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Som at sove under åben himmel med børnebander på: Vi guider dig til din første sheltertur

Foto: Daniel Villadsen/VisitDenmark Shelter ved Røsnæs Fyr.

Som at sove under åben himmel med børnebander på: Vi guider dig til din første sheltertur

Vi vil allesammen gerne være lidt mere outdoor. I bybilledet ses den ene grydehårsfrisure efter den anden med hele børneopsparingen konverteret til Gore-Tex og karabinhager i bæltet. Men hvis du skal ligne en, der er på vej alene i ødemarken, må du også sætte handling bag looket. Sommeren er her, og det er tid til at komme ud og sove i det fri. Vi guider til shelterturen, der er den perfekte indkørsel til dit nye udendørsliv.

Det er på tide at sætte dine nyindkøbte Salomon trail-sko og knastørre Arc’teryx tre-lags på græs. Det er slut med at lege Bear Grylls på Nørrebros sidegader. Du skal ud i naturen, få lidt rigtig ilt og lufte dit GORPcore-drip i bunden af en fugtig bøgeskov eller langs noget vand, der ikke er Christianshavns havn.

Men for at det ikke skal blive et alt for stort kulturchok at bevæge sig ud fra byens trygge asfalt, er det en god idé at starte outdoor-karrieren med en sheltertur. Det er meget muligt, at du føler dig inspireret til at sprætte en kronhjort op og sove i den, mens du spiser bark og drikker din egen urin, men nogle gange er det fint at begynde i det små.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her