Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Martin Albrechtsen bruger Botox: ”Det gør mig glad, når folk skyder mig til at være i starten af 30’erne, selvom jeg er 40 år”

Foto: Kasper Løftgaard Martin Albrechtsen, 40 år. Tidligere fodboldspiller for blandt andet FCK, West Bromwich Albion og Brøndby IF. Siden han stoppede karrieren i 2017, har han været selvstændig og arbejder som personlig træner.

Martin Albrechtsen bruger Botox: ”Det gør mig glad, når folk skyder mig til at være i starten af 30’erne, selvom jeg er 40 år”

Det er et uundgåeligt faktum, at vi bliver ældre. Huden begynder at hænge, og hårets tilbagetrækning tager fart. Men grænsen mellem, hvad der er pinligt, og hvad der er acceptabelt at gøre for at se yngre ud, er ved at blive udvisket. Flere mænd end nogensinde benytter sig af nåle, laser og andre indgreb for at bevare den ungdommelige stramhed. En af dem er den tidligere fodboldspiller Martin Albrechtsen, der har brugt Botox i over fem år.

Hvorfor begyndte du at bruge Botox?

”Det var lidt et tilfælde. Min daværende kæreste skulle selv ind og have lavet noget, og så tog jeg med for at støtte hende. I venteværelset begyndte vi at tale om, at jeg måske også skulle prøve det. Jeg havde godt lagt mærke til, når jeg kiggede mig selv i spejlet, at jeg havde lidt rynker i panden og mellem øjnene.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her