Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

00’er-stilen er tilbage – desværre

Foto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix I 2008 afholdte Ed Hardy modeshow foran Øksnehallen, hvor alskens a, b og c-kendisser betrådte catwalken. På billedet (fra venstre mod højre) ses blandt andre Casper Christensen, Yepha, Dennis Knudsen, Pelle Hvenegaard, Mascha Vang, Allan Nielsen og Peter Graulund.

00’er-stilen er tilbage – desværre

Æstetikkens skrækårti ringer. Gør dine omgivelser en tjeneste og lad være med at tage den.

Moden går i ring. Årtierne genbesøges. Der er intet nyt under solen dér. Alligevel havde jeg håbet, at vi kunne være sprunget over de rædselsfulde 00’ere, der utvivlsomt har været de værste 10 år for tøjets ry og rygte. Men noget tyder på, at de er tilbage i modebilledet – og for fuld styrke.

Født i 1995 er jeg selv et barn af 00’erne. Det var her, de første, formative teenageår blev levet, og det var her, jeg første gang begyndte at tænke over, hvad jeg iklædte mig. Selvom jeg siden da har forsøgt at fortrænge dem, står stilen fra dengang stadigvæk lysende klart for mig: G-Star Raw-jeans nede i sokkerne, en hættetrøje domineret af et grimt print på maven og bandana om halsen – western style.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her