Julegaver
Foto: PR

10 bløde pakker, du bør ønske dig i julegave

Bløde julegave-pakker behøver ikke kaste rynkede bryn og halvhjertede krammere af sig. Vi har fundet 10 stykker tøj, der bliver et hit under juletræet.

e91b04f6a88d4fe4a92d02b6e78c1a35.jpg

Det sikre valg

En hvid skjorte kan man altid bruge. Denne tidsløse bomuldsmodel fra Wood Wood er god henover vinteren, og er en stilsikker ever-green på kontorgangene.
Pris: 900 kr. hos woodwood.com

RAT--3-kopi.jpg

Slidstærk signatur

Iron Heart har i to årtier lavet de tougheste jeans i branchen. Det japanske denimbrand var oprindeligt tiltænkt bikere, fordi grundlægger Shinichi Haraki er Harley Davidson-entusiast, men det har fået en dedikeret fanskare, der sætter pris på brandets signatur: En selvedge-denim, der er dobbelt så tung som andre jeans, men blød som bomuldstwill. Selvedge betyder, at denimen er vævet på en gammeldags, smal væv, der danner en lukket kant.
2.200 kr. på brund.dk

hue.jpg

Ørevarmer

Huen behøver ikke være en kedelig nødvendighed, som mange mænd fejlagtigt opfatter den. Huen kan give den sidste detalje til dit vinter-outfit eller pifte frakken op, hvis du vælger en mere frisk én af slagsen. Denne fra Aimé Leon Dore er både simpel og særpræget uden at blive generisk.
447 kroner på allikestore.com

6f46d0af3c7a4279ba774dd45d170d60.jpg

Hyld dine helte

90'ernes band-t-shirts er tilbage i varmen i modeverdenen. Trenden behøver dog ikke være et gruopvækkende minde fra en svunden tid. Læg din Nirvana-t-shirt til vask, og hop for eksempel i denne t-shirt, der hylder grime-ikonet MC Wiley.
Pris: 260 kr. hos tres-bien.com

cykel.jpg

Tour de vinter

Twelve Sixteen eller 12.16 er trods det engelske navn et nyt, dansk cykelbrand, der er grundlagt af tidligere cykelrytter og sportsdirektør for Quick-Step, Brian Holm. Navnet refererer til Holms danske rekord på 10 kilometer, sat i tiden som rytter hos Amager CK i 1982 på 12 minutter og 16 sekunder. 12.16 har indgået et samarbejde med belgiske BioRacer, der har leveret aerodragter til adskillige verdensmestre, og har lanceret en kollektion med fokus på kvalitet, aerodynamik, komfort og stil. Winter Jacket holder dig varm og tør under vintertræningen og har et rygpanel med refleks og sidelomme med vandtæt lynlås til mobilen.
1.600 kr. på twelvesixteen.cc

swea.jpg

Vinteren varer lige til påske

Den kan ligne en gave fra en velmenende bedstemor, men den store, varme, højhalsede sweater er både moderigtig og et uvurderligt våben i kampen mod vinterkulden. Denne lyserøde rullekravesweater fra Howlin' skal nok løfte nogle bryn. Du kan jo godt lide det.
1.305 kroner hos mrporter.com

lyserød.jpg

Hverdagshelt

Hansen Garments er synonym med en raffineret stil, der kombinerer nordisk arv og workwear med tidløst design, man ikke bliver træt af. Det er de små ting, som skiller det skandinaviske brand fra bukkene. Henning er en lækker skjorte i en blød bomuldstwill, der giver et mere naturligt fald end bomuldspoplin, som herreskjorter normalt er lavet i. Den er lige så oplagt at have på over et par jeans som stoppet ned i bukserne. Regulært fit og knapper i perlemor. Fås i flere farver.
1.100 kr. på hansengarments.com

518b5867a9a24497a53fc394aa4cbc05.jpg

Støt din lokale designer

Et halstørklæde er et nødvendigt værn mod vinterens kuldegrader. Trenden med de fodboldinspirerede designer-tørklæder lever endnu, så dette halstørklæde fra Fred Perry bør gå rent ind. Kombinationen af overdrevet grafik og simple farvevalg går du ikke galt i byen med.
550 kroner hos le-fix.com

itali.jpg

Viva Italia

Souvenir-t-shirten har gjort sit indtog i modeverdenen. Den behøver dog ikke gøre ondt i øjnene og føles som en plastikpose på overkroppen. Très Bien har begået en simpel t-shirt, der hylder støvlelandet og går til det meste.
485 kroner hos mrporter.com

gant.jpg

Verdens kedeligste gave?

Muligvis. Men du mangler dem jo.
400 kroner for en 3-pack hos magasin.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Jul og Gaver til ham