Sommer kan betyde mange ting.

For nogle varme dage ved havet, for andre gåture ved sommerhuset eller lange dage på kontoret. På samme måde kan sommerfodtøj være alt fra espadrillos til lædersko med brogue-mønster. 

Selvom vi er midt i industriferien, smider skoproducenterne heldigvis stadig nye produkter på gaden, så vi kan holde gang i vores umættelige skoforbrug. 

Euroman.dk har samlet 14 nye sko til sommeren. Fra røverkøb til kvalitetsprodukter i den dyrere ende. Fra sandaler og lærredssko til sejlersko og hvide sneakers. 

LÆS OGSÅ: De 11 bedst klædte sportsstjerner i verden



Adidas Rod Laver Vintage til 749 kr.

Adidas-klassikeren vendte tidligere i år tilbage i en nyfortolkning af 1970’er udgaven, og nu er den klar med endnu et nyt design. Fødderne får masser af luft i denne nye model, hvis sider er lavet af mesh og overdel af læder. En rigtig sommer-sneaker.



Y-3 Retro Boost til 2.299 kr. 

Den nye sneaker fra Y-3 har fået en hæl lavet af materialet fra Adidas Boost, som frigiver ekstra energi og giver en meget komfortabel skooplevelse. Storm har lige fået denne limited edition sneaker hjem, så man skal være hurtig, hvis man skal have fingrene i dem. 



J Crew Ludlow Leather Penny Loafers til ca. 2.025 kr. 

Vi har tidligere været inde på, at hytteskoen er tilbage, og særligt til sommerhalvåret er det en oplagt sko til mere formelle lejligheder. J-Crews udgave er enkel og slank og det brune læder er valgt fra nogle af de fineste italienske garverier. 

LÆS OGSÅ: Hytteskoen er hot - igen



Reebok Fury Lite til 699 kr. 

Her er luft til sommerfødderne og masser af bevægelsesfrihed i Reebooks nye Furylite. Designet stammer fra Reebooks ikoniske Pump Fury, som man har piftet lidt op. Pasformen er slank og vægten utrolig lav. 



Norse Projects x Suicoke x JS Sandals til 1.200 kr.

Sandaler til mænd er et evigt diskussionsemne, men det er svært at komme uden om, at vi for tiden oplever en lille sandal-bølge. Især Birkenstocks sandaler er populære – også hos mænd. Norse Projects og japanske Suicoke står bag disse sporty sandaler, der giver et helt nyt take på det kontroversielle fodtøj. 



Nike Tennis Classic AC PRM til 950 kr. 

Nikes tennisklassiker er kommet i en helt ren udgave i ruskind. Der er ikke så mange dikkedarer – den hvide sneaker hører sommeren til. 



Soulland Strue Leather shoe til ca. 1.450 kr.

Et par pæne sorte lædersko er perfekte til sommerregnen og aftenerne. De er også oplagte at smide sine bare tæer ned i, og samtidigt undgå lugten, som bare tæer giver i sneakers. Soulland får håndlavet deres ruskindsko i Portugal. Den slanke silhuet og den lette lyse sål giver et sommerligt look, på en ellers tradionel efterårssko. 



Comme des Garcons sneaker til ca. 1.870 kr. 

Japanske Comme des Garcons nye efterårskollektion er koncentreret omkring stærke farver og mønstre, der er sat sammen for at skabe et sjovt og ungdommeligt udseende. Hvis man tør - skal der da sættes lidt farve på sommeren. 



ASOS Canvas Espadrilles til ca. 130 kr. 

Vi tager endnu en sommer med de lette lærredssko, som oprindeligt blev lavet i de spanske Pyrenæer. Espadrillos er de perfekte tage-på-stranden-sko. Hvis ikke man skal udenlands i år, så holder de også i sommerhuset, og, når solen er fremme, på gaden.



Sperry Top Sider til ca. 675 kr. 

Skal du ud og sejle til sommer, er et par klassiske sejlersko svære at komme udenom. Hvis stilen skal være preppy, går de så sandelig også i hverdagen, også selvom man ikke skal en tur til Rungsted Havn.



Nike Free Inneva Woven Tech SP Mint til ca. 1.750 kr.

Nikes seneste udspil på Free-sneakerfronten. De har lavet den nylonflettede sneaker før, men nu er den blevet opdateret. Udover denne mintfarvede model kommer den også i en meget skrigende turkis og pink udgave. 




Lacoste Straightset Canvas Trainers til ca. 835 kr. 

Et klassisk sommerfodtøj er de hvide lærredssko med gummi sål. De kommer igen år efter år, og denne sommer er ingen undtagelse. På samme vis er den franske krokodille for alvor tilbage i modebilledet. 



Grenson Sid til 2.300 kr. 

Et par Brogue-sko holder hele året, men de går særlig godt som modspil til shorts eller anden afslappet påklædning, hvis man ønsker at gøre sit sommeroutfit mere formelt. Grenson har traditionelt altid lavet kvalitetssko, man kan stole på. 



New Balance M530 til ca. 975 kr. 

Det ærkeamerikanske fodtøj i en ny og sommervenlig udgave. New Balance giver dig en solid og holdbar sneaker, der kan holde til alle sommerens strabadser. 



Jason Markk Premium Shoe Cleaning Kit til 150 kr.

Et skorengøringssæt er det bedste du kan gøre for dine sko, hvis du ønsker at forlænge deres levetid. Dette sæt fra Jason Markk er en blid og skummende løsning, der renser og fjerner uundgåeligt snavs og pletter fra dine sko.

LÆS OGSÅ: Mandens essentials: 11 fede helt hvide sneakers

LÆS OGSÅ: Stor guide: 39 shorts, skjorter og jakker til sommeren

LÆS OGSÅ: Ure alle mænd bør kende: Dress-uret