Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Overgangsjakker til efteråret

7 overgangsjakker til at få dig gennem efteråret

Efteråret står for døren, og det betyder, at det er slut med hawaii-skjorter og korte shorts. Til gengæld er det blevet tid til overgangsjakker. I denne stilguide finder du syv af de bedste, du kan købe lige nu.

Det har været en historisk varm sommer, der har presset danske mænd ud i en stilistisk disciplin, som vores vanlige klima ikke træner dem i: at klæde sig på til 30 graders bagende sol dag ind og dag ud. Men fat mod. Med hastige skridt bevæger vi os nemlig mod den tid på året, som synes at have været længe undervejs. Tiden, hvor det hverken er for varmt eller for koldt: tiden for overgangsjakker.

Vi har samlet syv af tidens bedste bud, som stilsikkert kan føre dig gennem efteråret og ind i vinteren. Hvad end du er til den helt klassiske Harrington, eller har mod på at kaste dig ud i en mere teknisk og vovet overgangsjakker, så er der inspiration at hente. Det danske efterår er kendt for sit dårlige vejr, men lad det ikke blive kendt for sin dårlige påklædning.

Belstaff Slim Fit Quilted Shell Gilet til 1.625 kroner.

ACNE Studios Media Twill Utility Jacket til 2.400 kroner

Burberry Harrington Jacket til 6.995 kroner.

J.Crew Unisex 1983 Barn Jacket til 1.468 kroner.

The North Face 1990 Mountain Gore Tex Jacket til 2.899 kroner.Zara Faux Shearling and Denim Jacket til 549 kroner.032c Fleece Jacket til 1.400 kroner.

LÆS OGSÅ: Modeserie: Gå efteråret i møde i blød fløjl og brændte farver

LÆS OGSÅ: Efterårets eftertragtede sneakers er på vej: Det skal du overveje, før du køber dem

LÆS OGSÅ: Stort portræt og modeserie med Prins Nikolai: Hvordan føles det at være født ind i en verden af privilegier og pligter?