Det er igen blevet Yeezy-sæson. Den måske mest hypede tid på året. 

Denne gang venter sneaker-fanatikere verden over på den kommende adidas Yeezy SPLY Boost 350 V2, der er en del af kollektionen i fjerde sæson af samarbejdet mellem adidas og Kanye West. 

Indtil nu har det været sparsomt med detaljerede billeder af den nye kollektion, vi dog ved kommer i flere farveversioner. På Snapchat har Kim Kardashian nemlig løbende løftet lidt at sløret for, hvad vi kan forvente.

Det drejer sig blandt andet om en zebra-farvet version (der tilsyneladende også kommer i børnestørrelser), en sort/hvid-version, mens der netop er blevet frigivet de hidtil mest detaljerede billeder af en 'Stealth Gray' multifarvet version.

Foto: Kim Kardashian Snapchat.

Modsat de tidligere Yeezy-modeller har dette års version fået en fed stribe hen over primeknit overdelen med teksten 'SPLY-350'. Samtidig er boost-sålen blevet tykkere, der alt i alt fuldfører det på én gang meget teknisk og meget afslappede look.

Der er endnu ikke nogen officiel udgivelsesdato, men rygter vil vide, at man kan forvente, at folk stimler sammen i køer foran butikkerne sidst i september.

Foto fra sneakers.by

 

Desuden er Kanye West selv blevet spottet i en sort version med rød skrift.