Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Årets mest hypede adidas-sneaker: Se alle de kommende varianter

Årets mest hypede adidas-sneaker: Se alle de kommende varianter

Stan Smith, Superstar og nu NMD. Adidas lader til at have fundet opskriften på succes:

Vælg en sneaker-model - enten gammel eller ny - og få medierne til at kalde den ’Årets sneaker’. Udgiv derefter et par modeller i et meget begrænset oplag og smid herefter nye og lettere tilgængelige udgaver på markedet fordelt over resten af året.

Det lykkedes med Stan Smith og Superstar og ud fra den omtale den nye NMD-model allerede har fået, bliver 2016 endnu et stærkt år for adidas. 

LÆS OGSÅ: Adidas vil knuse sneaker-markedet i 2016 med denne nye model

Den første udgave af NMD-sneakeren røg på gaden i et svært begrænset oplag og blev udsolgt i hele verden indenfor den første time. Adidas fulgte op på succesen med en endnu mere begrænset model. ”Friend and Family” kaldte de den, og som navnet antyder, var den kun forbeholdt udvalgte købere. Kort sagt, umulig at få fat på. 


Sådan så 'Friends and Family'-udgaven ud. En sort-hvid printet version af den første helt sorte udgivelse.

Nu er adidas så klar til at løfte sløret for de resterende 12 NMD-sneakers, som de forventer at sende på markedet i løbet af 2016. Og der er masse at glæde sig til.

Blandt andet kommer den lette løbesko i en helt sort udgave med 'adidas' skrevet på japansk på sålen, en i helt hvid og i en sort med hvide striber, som en hyldest til deres retro fodboldstøvler.


Endnu en lovende udgave.

Alle NMD-modellerne er en kombination af adidas’ to nyeste teknologier; Primeknit materialet, den særlige flettede overdel og Boost-sålen, som de introducerede i deres løbesko ’Ultra Boost’ sidste vinter. Alt sammen giver det en utrolig let sneaker, som er åndbar og komfortabel at gå rundt i. 


'Friends and Family'-modellen blev ikke den eneste grafisk printet udgave.

Adidas har endnu ikke frigivet information omkring priser og udgivelsesdato på de forskellige modeller. 

Her ses alle de kommende NMD-udgivelser:LÆS OGSÅ: Sæsonskifte: 6 nye kollektioner du godt kan glæde dig til

LÆS OGSÅ: Se 3 af Danmarks vildeste sneaker-samlinger

LÆS OGSÅ: 6 nye danske tøjmærker du bør holde øje med i 2016