Sponsoreret af Zalando

Det tager ikke meget længere tid end en tur til den lokale kaffebar og tilbage igen at flyve til Tysklands hovedstad Berlin, hvor Bread&&Butter By Zalando bliver afholdt. Det sker i weekenden fredag den 31. august til søndag den 2. september, hvor Arena-hallen ved bredden til den tyske flod, Spree, bliver omdannet til ”Bread&&Butter by Zalando – The Pop-Up of Style and Culture”.

LÆS OGSÅ: Guide: Find den rigtige løbesko

For tredje år i streg transformerer webgiganten lagerlokalerne til otte forskellige B&&B-områder med mere end 40 anerkendte brands. Her kan du bl.a. “see now, buy now”-shoppe, besøge interessante workshops og paneldebatter, høre god musik og spise noget af Berlins bedste street food. Når du først har købt din billet, har du fri adgang. Til alt.

Har du ikke mulighed for at drage mod syd og feste, opleve og danse hele weekenden i Berlin, så frygt ej. Alle de eksklusive produkter, som lanceres under B&&B fra blandt andre Adidas, Levi's og danske Mads Nørgaard og 2nd Day bliver en del af Zalandos nye digtiale tiltag, hvor du hele året kan finde eksklusive produkter og særkollektioner fra nogle af de mærker, der også er en del af B&&B. Du kan også følge med på #breadandbutter på de sociale medier.

Vi har samlet 12 ting, vi glæder os allermest til

Hvad? The North Face inviterer på gør-det-selv

Hvornår? Hver dag i festivalens åbningstid

Hvor? The North Face

Har du altid drømt om at have din egen personlige udgave af The North Face’s ikoniske ”Base Camp Duffle”-taske? Så tag forbi The North Face, og sæt dit eget præg med gaffatape eller bed de ansat om at give den gas.

Hvad? Bliv ekspert på et skateboard med House of Vans Skate Skool

Hvornår? Hver dag kl. 13:30

Hvor? House of Vans

Det ser legende let ud, men de fleste af os ved godt, hvor svært det er at stå på et skateboard. Skaternes skofavorit, Vans, hjælper dig til at lande din første ”ollie” eller måske bare til at trille let og legende derudaf.

Hvad? Lær at bruge dine sociale medier, så de fremmer din karriere

Hvornår? Fredag kl. 15:00

Hvor? Mercedes-Benz

She’s Mercedes har flere end 40.000 følgere på Instagram og giver dig råd til, hvordan du kan bruge dine sociale platforme i samarbejde med Refinery29.

Hvad? Timberland x Christopher Raeburn snakker om fremtiden af bæredygtig mode

Hvornår? Fredag kl. 15:15

Hvor? Huawei Stage

Timberland samarbejder med den britiske prisbelønnede designer Christopher Raeburn, og i den forbindelse taler de om fremtiden for bæredygtig mode – en levende diskussion, som vil undersøge, hvordan vi kan leve med en intelligent tilgang til stil som både skabere og forbrugere.

Hvad? 032c og den tyske fodboldspiller Jérôme Boateng taler om hunde og stil

Hvornår? Fredag kl. 16:30

Hvor? Huawei Stage

Selvom man skulle tro, det ville handle om fodbold, er hovedfokus for samtalen mellem det anerkendte, nichemedie 032c og den tyske fodboldspiller Jérôme Boateng stil og hunde. Bread&&Butter by Zalando præsenterer også det eksklusive samarbejde mellem 032c og Jérôme, som er resulteret i kollektionen 'BOA17’.

Hvad? Dans natten væk til den officielle B&&B-efterfest

Hvornår? Fredag kl. 22:00

Hvor? Chalet Club

Hvis du skal opleve det tyske natteliv, skal du slutte fredagen her, hvor blandt andre Why Be og Juliana Huxtable sætter gang i dansegulvet.

Hvad? Mø, HYPEBAE og adidas Originals diskuterer 90’er stil og sneakers

Hvornår? Lørdag kl. 15:15

Hvor? Huawei Stage

Hvad synes den danske musikstjerne om 90’er-stilen, som hun selv klæder sig flittigt i? Det får du svar på, når den seje kvinde sætter sig ned på scenen og taler med adidas Originals og det amerikanske medie Hypebae om netop stilen fra det gode årti.

Hvad? G-Star RAW snakker med Jaden Smith om, hvordan vi alle kan skabe ændringer for bæredygtighed

Hvornår? Lørdag kl. 16:30

Hvor? Huawei Stage

Søn af Will Smith og helt sin egen er to ting, der beskriver det i dag 20-årige amerikanske stilikon, Jaden Smith. Han taler bæredygtighed med G-star, som han har skabt en bæredygtig kollektion sammen med. Kollektionen lanceres senere i år.

Hvad? Princess Nokia giver koncert

Hvornår? Lørdag kl. 19:10

Hvor? Huawei Stage

Princess Nokia – eller Destiny Nicole Frasqueri, som den 25-årige amerikanske rapper hedder – elsker intet mindre end alle kvinder i hele verden, sommerfugle, Scrabble og sine sneakers og joggingbukser – derudover har hendes debutalbum "1992 Deluxe" gjort hende til et af vor tids helt store musikikoner. Her kan du høre hende live.

Hvad? Stefflon Don giver koncert

Hvornår? Lørdag kl. 19:55

Hvor? Huawei Stage

Du kender sikkert radiohittet ”Hurtin’ Me”, som den britiske rapper, Stefflon Don lavede med French Montana, og nu kan du opleve det i levende live. Vi glæder os!

Hvad? Zalando viser, hvordan efteråret skal se ud

Hvornår? Lørdag kl. 21:00

Hvor? East Side

Zalando præsenterer efterår- og vinterkollektionerne 2018 med overraskelser og smart tøj!

Hvad? MAC inviterer til Voguing-show

Hvornår? Søndag kl. 18:00

Hvor? B&&B Stage

MAC Cosmetics slutter festivalen af med et ekstravagant Voguing Ball, hvor de hylder den undergrundskultur, som vandt frem i 80’ernes ballroom scene i Harlem. 

Ses vi?

Billetter til Bread&&Butter by Zalando er tilgængelige på breadandbutter.com/tickets. Endagsbilletter er 15 euro. Gruppe-endagsbilletter koster 45 euro (køb fire/få en gratis). Endagsbilletter ved døren er 20 euro.