Sponsoreret af Zalando

Hvis du er modeinteresseret og aktiv på sociale medier, kan det umuligt have gået din næse forbi, at den store mode- og kunstfestival, Bread&&Butter by Zalando, løb af stablen i den tyske hovedstad Berlin i weekenden. Her kunne de mange gæster for bare 15 euro opleve koncerter, paneldebatter, købe eksklusive produktlanceringer og møde både designere og kendte fra hele verden.

Vi var inviteret med en tur sydpå og oplevede, hvilken fest af oplevelser, god mad og modeinspiration, Zalando havde stablet på benene. Hvis du også gerne ville have været med på festival i Berlin, har vi samlet vores favorithøjdepunkter til dig her. Så føles det jo næsten som at være der selv.

  1. Gæsterne. Jovist var det en modemesse, og det var tydeligt, at de deltagende havde gjort meget ud af dem selv, men det er altså sjældent, at så mange rammer så rigtigt, som Bread&&Butter’s gæster gjorde. Der var store personligheder, som skinnede igennem, vovede valg og simple, men stærke farvesammensætninger så langt, som øjet rakte. Vi var især glade for at se de internationale Instagram-stjerner @uglyworldwide og @gullyguyleo, som netop er kendte for deres stil.
  2. Musikken. Lauryn Hill, MØ, Jaden Smith, Princess Nokia og Stefflon Don. Det er blot et uddrag af nogle af de mange musikere, der udgjorde det imponerende musikprogram, som altså kunne hamle op med selv de største danske musikfestivaler. En væsentlig forskel var bare, at her kostede en endagsbillet ca. 100 kroner.
  3. Paneldebatterne. Men det var ikke kun god musik, vi kunne lytte til. Til de mange interessante og aktuelle paneldebatter kunne man blandt andet møde den tyske fodboldstjerne, Jerôme Boateng, til en snak om sit forhold til hunde – og man kunne høre MØ fortælle om 90’er-stil. Derudover kunne man møde forskellige Instagram-stjerner og høre dem fortælle om deres succes på Instagram samt andre kreative hjerner, der for eksempel gav et indblik i drømmen om en mere bæredygtig modebranche.
  4. Miljøet. Hvis du har været i Berlin, så husker du sikkert de støvede, karakteristiske og personlige bygningers udseende, som netop er, hvad Berlin er elsket for – og sådan var miljøet også på Bread&&Butter. Men her var der skruet op for de nye, friske farver og mad fra alle verdens hjørner samt mulighed for at interagere med de forskellige mærkers stande og ikke mindst nyde en dejlig pool midt i Spree-floden, der kunne køle dig ned, når varmen blev for meget.
  5. Produktlanceringerne. Adidas lancerede deres Falcon-sneakers med Kylie Jenner i spidsen, 032c fik fodboldspiller Jêrome Boateng til at designe strømper, kasketter og en camouflagejakke, Timberland og Carhartt WIP hev fat i henholdsvis Christopher Raeburn og Trojan Records. Og de geniale samarbejder blev til mange andre lækre produkter, der alle blev eksklusivt lanceret på Bread&&Butter.

7 seje sager, du kun kan finde hos Zalando

Her får du det bedste af alle de eksklusive produkter, som blev lanceret under Bread&&Butter by Zalando, så du bliver klædt godt på til efteråret. Vi har fundet alle sagerne hos Zalandos nye digitale tiltag, Bread&&Butter, hvor du året rundt kan finde eksklusive produkter og særkollektioner, som du ikke kan finde andetsteds.

T-shirt, Diesel hos Zalando, 399 kr.

Strømper, 032c og Jêrome Boateng hos Zalando, 149 kr.

Joggingbukser, Mennace hos Zalando, 349 kr.

Hættetrøje, Obey Clothing hos Zalando, 599 kr.

Kasket, 032c og Jêrome Boateng hos Zalando, 349 kr.

Sneakers, Converse hos Zalando, 

Skal du med næste år? Det skal vi!