modefavoritter-marts-phanta.jpg

Hattehoved

Man skal eje en kasket. Perfekt til at skjule morgenhår og god at gemme sig under lørdag morgen på vej til bageren. Og nu er jeg igen faldet over en, jeg har svært ved ikke at kaste penge efter.

Det danske bureau Phanta Enterprises har skabt en lille kollektion med merch, og i den finder man en kasket, der er som skabt til mig. Selve kasketten er i sin form og materialevalg rimelig klassisk.

Det lokkende element gemmer sig bagpå, da lukningen er et elastiskspænde, der mest af alt minder om snørebåndene på en vandresko. Det kan jeg lide!

Staff cap fra Phanta til 950 kr.

modefavoritter-marts-vous.jpg

Skjortedage

Jeg er ikke normalt en skjortemand. Men jeg har indset, at dens berettigelse som hverdagsbeklædning er indiskutabel (man bliver vel ældre), og nu skal jeg have anskaffet mig nogle flere.

Den hvide oxfordskjorte til middag hos svigermor og den lyseblå sommerskjorte er selvfølgelig begge en del af min garderobe. Men jeg har manglet skjorten, som lige får folk til at kigge en ekstra gang – indtil nu.

Vous Décidez er et dansk mærke med et fransk navn (vous décidez betyder ’you decide’), der blev startet i 2020 af Marcus Rømer. Siden har de i mine øjne taget kvantespring for hver kollektion, de har sendt på gaden. Og senest har Vous Décidez lavet en skjorte lige efter min smag i deadstock-stof, der er nærmest provokerende lækkert.

Skjortens striber hæver sig fra resten af stoffet og giver den en tekstur, hvis lige man skal lede længe efter. Jeg glæder mig til et nyt kapitel med lange blikke og velklædte hverdage.

Skjorte fra Vous Décidez til 1.600 kr.