KANETYK SUEDE W13 Ash indleder et nyt paradigme for ARKK

Det danske sneaker-brand ARKK har gjort sig kendte på deres rene og monotone udtryk, men nu forsøger de sig med en silhuet, der bryder med alt det og i stedet har masser af volume, brede materialer og friske farver. Den spritnye KANETYK SUEDE W13 Ash tapper ind i sneakertendenser som hike, colorblock og neon.

Arkk1.jpg

Skoen blev båret i en sample-udgave af ARKK-grundlægger og kreativ direktør, Kasper Rasmussen, under Copenhagen Fashion Week sidste sommer og skabte opmærksomhed, fordi der blev skudt billeder af den til Hypebeasts Street Style-guide fra den danske modeuge. Det fik den ikoniske sneakerforretning Overkill i Berlin til at ønske eksklusiv forhandlerret på silhouetten en hel sæson før alle.

KANETYK SUEDE W13 Ash blev lanceret hos Overkill fysisk og digitalt torsdag i denne uge med kun 300 sko produceret. Du kan købe skoen her.

Ark3.jpg

Le Fix laver collab med franske Armor Lux

Armor Lux' stærke klassiske franske vibes med striber bliver tilført et street style-touch af danske Le Fix, når de to brands fusionerer deres forskellige verdner i et nyt collab. Samarbejdet lanceres ved en soft launch event i forbindelse med Copenhagen Fashion Week med en limited edition t-shirt og en crewneck som et preview på den endelige kollektion, der er tilgængelig fra efteråret 2019.

Armor Lux x Le Fix.jpeg

Snowboard-linjen Rage fra North Face er vakt til live

“Authentically built, outrageously styled!”

For 30 år siden skabte North Face en linje til snowboardere – North Face Rage. Outdoor-mærket ville omfavne sportens vibe på daværende tidspunkt, der var motiveret af sjov og en attitude, der drev snowboarderne til at udvikle en farverig og dristig stil. Det gjaldt om at skille sig mest ud på bjerget.

I denne uge vendte Rage-kollektionen tilbage med et nyt drop, der har rødder til flere af produkterne fra 1992. Blandt andet en fleece anorak, regnjakke og flere tasker, der er designet i Rages ikoniske farvekombination med lilla og orange.

Rage-kollektionen sælges hos blandt andet Stoy og Rezet.

the-north-face-fleece-81923-aztec-blue-v_1_1.jpgthe-north-face-jacket-81911-aztec-blue-v_1.jpgRage-taske.jpg

Calvin Klein Est. 1978 tilføjer flere produkter med grafiske elementer til linjen

Kreativ direktør Raf Simons introducerede os i sommer for underlinjen Calvin Klein Est. 1978, der kombinerer Calvin Kleins tidsløse design med streetwear-æstestik fra nutidens ungdomskultur. Æstetikken i de to første drops var gennemsyret af stærke grafiske elementer. Nu har Simons tilføjet flere nye styles med fotoprintet motiver til de eksisterende drops. Køb det på Calvin Kleins webshop.

Calvin1.jpg

Calvin2.jpg

Louis Vuitton afslørede ny kollektion for efteråret 2019 i Paris

Virgil Abloh viste sin ventende anden kollektion for Louis Vuitton torsdag under herremodeuden i Paris. Præsentationen illustrerede nok en gang Off-White-designerens streetwear-ambitioner for Louis Vuitton og ønske om at føre luksusmodehuset i en mere lowkey retning med anvendeligt herretøj. Modsat første kolllektion, hvor produkterne mest var sweatshirts og T-shirts, var der denne gang mere fokus på, hvordan jakkesæt og trenchcoats kan kombineres med en streetwear-attitude. 

GettyImages-1095919058.jpg

Louis Vuitton3.jpg

Louis Vuitton2.jpg

Kollektionen havde også referencer til den afdøde musiker Michael Jackson. Nogle var tydeligere end andre. Abloh hyldede blandt andet Jackson med et outfit med hvid skjorte, stumpede grå bukser, hvide sokker og loafers.

GettyImages-1095672262.jpg