Dion Stampe: "Skinny jeans kan ødelægge ethvert sæt tøj og få alle støvler til at se dumme ud" scroll-down

Dion Stampe: “Skinny jeans kan ødelægge ethvert sæt tøj og få alle støvler til at se dumme ud“

Vi har kåret agent og distributør i tøjbranchen Dion Stampe, 35, til en af Danmarks bedst klædte mænd. Et par gange om året løber vi ind i Dion Stampe, oftest på den københavnske modemesse 'Revolver' eller på bænken foran Hansen Garments Store i Indre By. Og han formår altid at inspirere med sit tøjvalg. Det er efterhånden blevet en signatur, at han altid har tern på, og han mestrer det look som få andre.

Af Simon Kirkegård
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Hvad enten jeg skal til et bryllup, til en 50-års-fødselsdag eller handle ind i Føtex, er der ikke den store forskel på, hvad jeg iklæder mig. Jeg føler mig godt tilpas i alt mit tøj, men er sjældent ekstra velklædt og har ikke outfits til forskellige lejligheder. Jeg havde en periode, hvor jeg gik meget i three piece suits, men jeg synes, at det blev for formelt.

Jeg kan godt have en tendens til at overbruge tøj og gå i det samme hele tiden, hvis jeg er glad for det. Det er nærmest et problem, når kvaliteten er god, for det går aldrig i stykker. Jeg kan også godt finde på at have det samme jakkesæt på til en fest og til en fodboldkamp på fjernsynet hjemme i sofaen.

Pasformen betyder meget for mig, og det meste af mit tøj er behageligt at have på. Jeg elsker løst tøj, og derfor kan mine jakkesæt sagtens bruges til afslapning. Det kan for nogen virke stift at gå i jakkesæt, men mine er som regel ret store og baggy.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Bedst klædte mand og Herremode