Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nike Air Mag

Nike Air Mag

Endelig: De selvsnørende sko fra 'Back to the Future' kommer i 2015

Nike-designer Tinker Hatfield afslører i et interview, at skoproducenten nu langt om længe er klar til at introducere selvsnørende funktion fra Back to the Future II.

I 2011 fik Nike internettet og sneakerentusiaster til at falde bagover af benovelse, da de udgav 1.500 par af Nike Air Mag - en sko direkte inspireret af Marty McFlys fodtøj fra 'Back to the Future II'.

Skoene blev bortauktioneret til hampre priser - helt op til 30.000 kr. - og heldigvis gik pengene til Michael J. Fox Foundation, der arbejder for at finde en kur mod Parkinsons. Men Nike Air Mag manglede en enkelt funktion: De var ikke selvsnørende.

Tilbage i 2011 skrev vi, at den manglende funktion muliggjorde en 2015-release, og det lader til, at vi får ret. I et interview med Sole Collector har Nike-designer Tinker Hatfield sagt, at 'power laces' er klar til at blive lanceret på en skomodel i 2015.

Om de selvsnørende 'power laces' bliver lanceret på Nike Air Mag eller en helt andet model, vil tiden vise. Men 2015 er samtidig året, hvor skoene er fra i 'Back to the Future II' - så mon ikke, Nike har tænkt sig at glæde sneakerheads og filmnørder, når den tid kommer?

Vi venter i spænding.

LÆS OGSÅ Vil du betale 30.000 kr. for et par Nike-sko?

FACEBOOK Bliv ven med Euroman