Hodinkee har fået designet endnu et jubilæumsur

hermes-hodinkee-watch-collab-16.jpg

Ur-nørderne fra HODINKEE fylder 10 år. Derfor har det kyndige online-magasin fået specialdesignet en række nye jubilæumsure i anledningen. Først fik man Omega til at lave 500 Speedmaster-ure for dem, hvilket kom til salg i november. 

Nu er turen kommet til det franske og luksuriøse designmærke Hermès, der har skabt to ure for HODINKEE. Urene kommer i både en GMT- eller Time Only-udgave. Begge i blå nuancer.hermes-hodinkee-watch-collab-11.jpg

Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i et af dem på HODINKEE's webshop. Time Only-modellen er allerede udsolgt. Den var også kun blevet produceret i 100 eksempler. GMT'en kan købes for 96.500 kroner.

Bottega Venetas nye Creative Director debuterer med første kollektion

372559.jpg

Da Bottega Veneta tilbage i juli skulle finde en erstatning for Tomas Maier som Creative Director, faldt valget på den 32-årige Daniel Lee. Englænderen kom fra en stilling som designer hos Celine. Der har været store forventninger til den unge designer, og nu kommer det første fra hans hånd. En lookbook fra Bottega Venetas kommende Pre-Fall 19 kollektion er ude og har allerede fået god respons flere steder, blandt andet i Vogue.

372556.jpg

372557.jpg

Uniqlo og Christophe Lemaire fortsætter deres gode samarbejde

Det japanske mærke Uniqlo, der åbner butik på Strøget i København i det nye år, har linjen U af den tidligere Hermés-designer Christophe Lemaire. Først lavede han et par kollektioner for Uniqlo, der senere ansatte ham som kunstnerisk direktør for Uniqlo U. Hans kollektioner udmærker sig ved at være moderne og godt design til en yderst fordelagtig pris.

Her på Euroman har vi tidligere udvalgt Uniqlo U som et af de stærkeste samarbejder, du kan få fingrene i. 

Nu er Uniqlo U klar med en Spring/Summer 2019 lookbook. Den er både farverig og simpelt holdt.

https_%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F12%2Funiqlo-u-lemaire-spring-summer-2019-collection-lookbook-14.jpg

 https_%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F12%2Funiqlo-u-lemaire-spring-summer-2019-collection-lookbook-15.jpg

https_%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F12%2Funiqlo-u-lemaire-spring-summer-2019-collection-lookbook-12.jpg

Gå klædt som Tommy Shelby og alle de andre stilede 'Peaky Blinders'-gangstere

Hvis du er en af dem, som har siddet klæbet til dit TV gennem samtlige fire sæsoner af Peaky Blinders, og har tænkt, at du godt gad kopiere gadedrengenes garderobe fra 1920’erne, så er der gode nyheder. Shelby Brothers er en ny fanshop, som sælger stilen fra den populære gangsterserie.

Der er masser af tweed-jakkesæt, stumpede bukser, oversize frakker, flat caps og solide støvler, hvilket er faste elementer i serien.

Tjek webshoppen ud her.

shelby-brothers-com-002.jpg

shelby-brothers-com-007.jpg

H&M og Eytys laver første kollektion sammen - og den er unisex

Eytys er et Stockholm-baseret streetwear-inspireret brand, der særligt finder inspiration i 90’ernes gadekultur, og særligt specialiserer sig i chunky sko og sneakers – og desuden at skabe designs, som kan bruges af kvinder såvel som mænd. 
 
Det er netop Eytys klart definerede tilgang til mode, som går igen i ’Eytys x H&M’-kollektionen, som blandt andet inkluderer sko og tøj i kraftige bomuldsmaterialer, ruskind, lak, nylon og selvfølgelig denim. Kollektionen fokuserer særligt på funktionalitet med elementer af workwear og sportslige detaljer, mens alle skoene i kollektionen har Eytys’ karakteristiske tykke såler.
 
’Eytys x H&M’-kollektionen kan findes i udvalgte butikker og online d. 24. januar 2019. Se flere af produkterne fra kollektionen herunder:

H&M Eytys 1.jpgH&M Eytys 2.jpg

H&M Eytys 3.jpg