Garderobesnak: “Jeg synes generelt, at det er et lidt overset brand, og selvom de er ved at blive mere populære, er de stadig meget langt fra Salomons hype” scroll-down

Garderobesnak: “Jeg synes generelt, at det er et lidt overset brand, og selvom de er ved at blive mere populære, er de stadig meget langt fra Salomons hype“

26-årige Leo Polack går kun i tøj, der giver mening for ham og understøtter hans aktive livsstil, der blandt andet involverer mountainbiketure i skoven og klatring på Bornholm.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Kenneth P. Nissen
Mode Euroman

Leo Polack, 26 år, holdtræner for @noexcuses.co og klatretræner for KU Studenteridræt.

“Jeg har en stor kærlighed for ting, der er funktionelle, men som også har et unikt æstetisk  udtryk. Jeg skatede meget, da jeg var yngre, men jeg har altid kombineret mit skatertøj med en skaljakke. Nu er min stil langt mere funktionel, fordi den skal understøtte min livsstil, der er meget centreret omkring friluftsliv. Jeg tager ofte i skoven og kører mountainbike, ligesom jeg har været meget på Bornholm de seneste år for at klatre. Derfor skal jeg have noget tøj, der giver mening for mig.”

Fleecetrøje 

Fleecetrøjen er fra Warmpiece, hedder ’Sneaker jacket’ og er helt klart det mest essentielle stykke tøj i min garderobe. Den er oprindeligt lavet til specialstyrkerne. Skuldrene og albuerne er lavet i slidstærkt og vandafvisende materiale, så man ikke slider den op ved at kravle og bære rygsæk. Den fungerer fint som jakke, især hvis man kombinerer den med en vindvest. Der er lynlåse under armene, så man kan lufte ud og ikke overopheder. Den høje hals og kondomhætten er med til at fuldende den, synes jeg. 

Vest 

Klättermusen er et svensk brand, der virkelig er ved at blive populært herhjemme. De laver meget high-end og miljøbevidst outdoor-tøj, som før var ret niche. Vesten er lavet i noget ripstop-materiale, der både er vind- og vandafvisende. Der er en masse lommer til alle de gadgets, man kan have brug for, når man vandrer eller klatrer. Dobbeltlynlåsen gør, at jeg kan åbne den for neden, når jeg skal sikre min makker på vores klatreture.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode og Herretøj