For mange er den en del af arbejdsuniformen – og hvis ikke er den i hvert fald som regel en del af etikken ved festlige lejligheder. De fleste har minimum en stribe hængende i skabet – derfor bliver der også stillet krav til både pasform, materiale og kvalitet. Din skjorte skal selvfølgelig have det rette fit i et design, der passer dig. Herhjemme bugner det med fede skjorte-brands og i denne guide finder du et udpluk fra den øverste liga.

SHAPING NEW TOMORROW – skjorter i kompromisløs kvalitetSNT_white_shirt_614x450px.jpg

Hos SHAPING NEW TOMORROW finder du komfortabelt og klassisk herretøj, som blandt andet deres Classic Shirt der er vist på billedet.

SHAPING NEW TOMORROW blev stiftet af tre barndomsvenner, der var trætte af, at gå på kompromis med enten stil eller komfort, når der var snak om traditionelt herretøj. Den opfattelse satte de sig for at ændre i 2015 og blev for alvor Danmarks kendte, da de medvirkede i ’Løvens Hule’ på DR1, hvor de blandt andet fik Jesper Buch som investor - og lige siden har det taget raketfart.

SHAPING NEW TOMORROWs koncept er bygget på idéen om, at alle mænd fortjener at gå velklædt, samtidig med det føles konfortabelt, så man aldrig mere skal føle sig begrænset i sin hverdag.

Sumisura – klassiske kvalitetsskjorter til den stilbevidste mandsumisura-skjorter-euroman.jpg

Sumisura forhandler stilsikre og tidløse skjorter. Ingen hurtige fashion trends – men fokus på faste modeller og klassiske snit, som kontinuerligt bliver forbedret.

Her får du skjortenørderi fra kravespids til manchet. Der er kælet for detaljerne, og du er garanteret skjorter af høj kvalitet til meget rimelige priser. Skjorterne er produceret i ægte egyptisk bomuld, hvis kvalitet er blandt de bedste 3% i verden.

Firmaet har eksisteret siden 2006 og har via kontinuerlig produktudvikling og ekstraordinær kundeservice opbygget en ekstremt loyal kundebase, der år efter år vender tilbage for at handle hverdagsuniformen.

Med en score på Trustpilot på 4,9, skal der meget til for at forbedre kundeoplevelsen. Men de arbejder ihærdigt videre for at skabe endnu bedre kundeservice og endnu mere kvalitet for pengene.

Sumisura er netop relanceret med splinterny hjemmeside, opdateret produktkatalog, 100 dages fuld returret og 15% rabat resten af 2020 til alle Euromans læsere med rabatkoden: Euroman15.

PRE END – den ikoniske Oxford-skjorteMarcus_euroman.jpg

Oxford-skjorten er den perfekte skjorte og et must-have i enhver mands garderobe.

Den er kendetegnet ved den kraftige vævning, button down-krave – og så kan den bruges til enhver lejlighed. Den ikoniske skjorte har for længst manifesteret sig som en ægte klassiker – både i den hvide, lyseblå og navy udgave. Med en all time favorite som denne er det derfor vigtigt, du vælger den helt rette, og Pre End har med deres nye udgave af oxford-skjorte hævet kvaliteten og lavet en bomulds / lycra (stretch), som gør skjorten super behagelig at have på. Du kan tilmed få fingrene i den til en intropris på kun 299 kr. 

Stenströms – over hundrede års klassisk håndværkstenstrms_20203994_6.jpg

I dag er Stenströms internationalt kendt for sin upåklagelige kvalitet, men brandets historie begynder allerede i 1899, da den svenske skrædder August Stenström blev taget på sengen af antallet af ordrer. Hans forretning blomstrede, og budskabet spredte sig vidt og bredt.

Han blev et kendt navn i udlandet pga. de mange søfarere, der sejlede gennem Helsingborg havn. Det hæderkronede brand anvender kun de bedste stoffer og det klassiske håndværk i udførelsen af deres moderne skjorte i høj kvalitet. Når du iklæder dig en skjorte fra Stenströms vil du med det samme fornemme en perfekt pasform, der baserer sig på 120 års bæredygtigt håndværk. Stenströms findes i tøjbutikker overalt i verden.