Man skulle ikke blinke mange gange, hvis man skulle nå at fange det indtog, som det danske mærke Planet Nusa har gjort sig herhjemme på den kvindelige del af sportstøjscenen. Det var vel nærmest over natten, at det var her, der og alle vegne, og derfor siger vi det nu på forkant, så du kan nå at følge med: Planet Nusa har sat alle kræfter ind på at indtage mændenes garderober med en ny kollektion, som de har lavet i samarbejde med Peter Falktoft og Esben Bjerre og deres paraply, der går under navnet Her Går Det Godt.

Men hvad er det, der har fået Planet Nusa til at kaste sig over det mandlige køn? Ifølge brandet selv sker det på baggrund af de mange henvendelser, de har fået fra kvinder landet over, der har fortalt, at deres kærester var begyndt at stjæle deres Planet Nusa-tøj.

”Mænd har jo egentlig altid været velkomne i Planet Nusa-universet. Men helt fra de første kollektioner fik vi beskeder fra piger, hvor kæresten havde overtaget deres Offroad-bukser eller lånt deres T-shirt og derfor var nødt til at købe en ny. Vi har altid fokuseret på at skabe unisex tøjgenstande, da vi har et ønske om, at Planet Nusas univers skal kunne rumme alle,” siger Mille Skat, medstifter af Planet Nusa.

imagerxbxg.png

Det er ikke første gang, at sportstøjmærket, der blev stiftet i 2018, laver et samarbejde med Her Går Det Godt. Allerede i 2021 lancerede de en lilebitte kollektion bestående af en T-shirt og et par sokker (i skrivende stund er det sågar stadig muligt at få fingrene i produkter fra Planet Nusas tidligere kollektioner med makkerparret, hvilket ellers virker som en årtusindehændelse, når Esben Bjerre og Peter Falktoft udgiver noget, der tilsmiler crossfit-segment).

Men den nye kollektion er alligevel et nyt skridt ind i herretøjsuniverset, for denne gang er der tale om lidt mere end blot en T-shirt og et par sokker.

”Vi havde aldrig troet, at vi allerede nu kunne introducere et 'Her Går Det Godt'-samarbejde med hele 22 forskellige styles, hvoraf kun fire af dem er til kvinder,” siger Kristine Esmer, medstifter af Planet Nusa.

Den nye kollektion lanceres den 30. september på planetnusa.com, men hvis ikke du kan vente helt så længe, vil det være muligt at erhverve sig samarbejdet allerede den 28. september i Aarhus, på Guldsmedgade 22A, mens københavnerne skal vente yderligere et døgn, før tøjet lander på Gl. Kongevej 136.