Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kanye West lancerer sin anden kollektion med GAP. Se den her

Foto: PR

Ugens modeoverblik:

Kanye West lancerer sin anden kollektion med GAP. Se den her

Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen, og fortæller de vigtigste nyheder.

Kanye-pack.jpgModvillig Kanye West-kollektion går online

Det kreative partnerskab mellem Kanye West og Gap, der har udviklet sig med samme triste forudsigelighed som et Larry King-ægteskab, har på sit dødsleje udåndet endnu en kollektion til de fashionable folkemasser. West, nu bare Ye, har offentligt beklaget sig over Gaps manglende velvilje til at åbne fysiske butikker i hans navn.

’Yeezy Gap engineered by Balenciaga’ hedder kollektionen (egentlig i versaler), og byder både på tøj og tilbehør som kasketter og tasker. Farvepaletten er grå og sort over hele linjen, og silhuetterne er baggy med korte taljer og lange ærmer, som Kanye West har haft det for vane de seneste år.

Kollektionen kan ses i sin helhed og købes her.

 

 

b_MAIN (1).jpgBalenciaga vil have deres kunder til at sælge gamle items til genbrug

I denne uge lancerede luksusmodehuset deres ’circularity program’, som skal gøre det nemt for Balenciagas kunder at videresælge de items, der blot ligger og samler støv derhjemme.

Tingene skal afleveres i en Balenciaga-butik, der er en del af det nye tiltag, men kan afhentes af deres afhentningsservice i udvalgte områder. Dernæst dokumenterer og validerer de produkterne, tager billeder og prissætter dem, hvorefter de sættes til salg på Reflaunts markedssider. Og de penge, kunderne tjener på salget, kan bruges på et nyt Balenciaga item.

Men hvis du har en gammel Balenciaga-sag liggende derhjemme, skal du dog væbne dig med tålmodighed. Deres ’Circularity program’ er ikke kommet til Danmark endnu, men skal du på ferie til Italien, Frankrig, Storbritannien, USA eller Singapore i nærmeste fremtid, kan du gøre brug af deres genbrugsinitiativ der.

Læs mere her. 

 

Longines.jpg

Longines klar med nye jubilæumslanceringer

I hele 190 år har Longines gjort sig bemærket med kvalitetsure i et tidløst design. Det runde jubilæum skal naturligvis fejres, og det gør det schweiziske urmærke ved at lancere tre nye ure til deres ’Longines Master Collection’.

De tre ure er alle 40 mm og kommer i samme overordnede design, men adskiller sig i farverne og materialerne på urkassen, skiven og viserne.

Stålmodellen bliver en fast del af sortimentet og ligger til en pris på 17.800 kroner, men vil man have fingrene i guld-modellerne skal man være hurtig. De produceres nemlig blot i 190 styk og koster 89.400 kroner.

Bagkassen på urene er transparant, så man kan se direkte ind til det automatiske værk, der indeholder en siliciumspiralfjeder for bedre præcision.

Find urene her.

 

imagehqji.pngTekla slår pjalterne sammen med JJJJound

Danske Tekla har længe gjort sig bemærket med deres kvalitetssikre sengetøj, håndklæder og nattøj, som har gået sin sejrsgang både herhjemme og ude i den store verden.

De har tidligere haft succes med deres samarbejde med Stüssy, og nu er de aktuelle med endnu et collab.

Denne gang er det det canadiske designstudie JJJJound, der sammen med Tekla har skabt en sengekollektion, der består af et dyne- og pudebetræk samt et lagen.

Alle items kommer i beige-nuancen ’taupe’ og er lavet i et særligt hørmateriale, som gør sengetøjet åndbart og blødt, men også giver det tyngde. Desuden er JJJJounds logo vævet ind i de forskellige dele.

Skal du have fat i det stilfulde sengesæt, skal du en tur forbi teklafabrics.com eller jjjjound.com. Priserne starter fra 290 kroner.