'Ugly sneakers' er blevet en modeting i 2017. Fra Balenciaga til Nike har man gjort skoene større, mere farverig og drigstigere. Nu er den næste bølge af 'ugly sneakers' på vej, og her er man gået væk fra pangfarverne og den brede sko og i en mere low-key retning.

Noget, som komikeren Larry David fra Curb Your Enthusiasm har vidst i årtier. Han har længe gået med disse sneakers, som han i den populære komedieserie selv kalder for 'soccer-shoes', og man skulle næsten tro, at skoproducenterne har ladet sig inspirere af David - aka kongen af far-sko.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Ny Netflix-dokumentar afslører, hvordan ‘Curb Your Enthusiasm’ reddede en mand fra dødsstraf

I Curb Your Enthusiasm nøjes Larry David ikke kun med at kalde sine sneakers for 'soccer-shoes', han forklarer også valget af farven grå til dem.

“I’m really happy with my new sneakers. You know, ’cause they’re gray. And, if you think about it’s a good color, ’cause white is really too bright and black is like a pair of shoes. And gray is kind of like right in the middle. They look good,” siger David i et afsnit.

Mærker som Prada, Marni og Comme des Garcons kigger i den retning af low-top-sneakers. Og ja, måske er disse sko nu bare et nyt og mildere take på ugly-trenden, men det er stadig en iøjnefaldende måde at løfte sit tøj på, og så er det da ikke en dårlig ting at prøve at være mere som Larry David.

Vi har her samlet de smarteste ugly-sneakers a ala Larry David:

1. Simple - OS Sneaker Black
Pris: 445 kroner

2. Marni - low-top sneakers
Pris: 3.819 kroner 

3. Loewe - Low-top leather and suede trainers
Pris: 3.350 kroner

 

 

4. Eytys - Wave Monochrome Sneakers
Pris: 2.119 kroner

5. Comme des Garçons Shirt x Spalwart
Pris: 1.520 kroner

6. Golden Goose Deluxe Brand - Superstar Velvet-Trimmed Distressed Leather Sneakers
Pris: 3.135

7. Tom Ford - Burnished-Leather Sneakers
Pris: 5.640

8. Prada - Low-top leather trainers
Pris: 3.540 kroner

LÆS OGSÅ: Louis Vuitton klar med nye sneakers