Lord Siva: ”Jeg følte bare, han var sådan en fucking rockstjerne, at han skulle være på en T-shirt, ligesom rockstjerner er det” scroll-down

Lord Siva: ”Jeg følte bare, han var sådan en fucking rockstjerne, at han skulle være på en T-shirt, ligesom rockstjerner er det”

32-årige Lord Siva er på Euromans liste over Danmarks bedste klædte mænd. Her fortæller han om forfængelighed, festtøj og de T-shirts, han gerne selv laver.

Af Oliver Bodh Larsen
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Hvordan adskiller Lord Siva sig fra Brian Siva i forhold til at tage tøj på?

”Jeg har altid godt kunne lide, at der er noget for folk at kigge på, når jeg står på en scene. At der er noget ekstra ud over mig og musikken. Jeg synes, det er spændende at finde nye designere at samarbejde med. Lige nu har jeg fx fået Fiddy Press (lille dansk virksomhed, der laver T-shirt-tryk med rhinsten, red.) til at lave nogle megafede trøjer med rhinsten i forskellige mønstre. De har samarbejdet med en tatovør, der har tegnet deres mønstre. Jeg tror ikke, der er nogen, der rigtigt kender dem, men de har gang i noget fedt, synes jeg. Og det ser virkeligt flot ud, når lyset rammer rhinstenene. Men det er nok ikke noget tøj, jeg ville gå ned og købe mælk i.”

Det må godt være lidt mere outreret og glamourøst på scenen?

”Ja, mere end jeg er privat.”

Har det altid været sådan?

”Nej, i starten af min karriere tror jeg bare, jeg havde det tøj på, som jeg egentlig selv syntes var fedt at have på til hverdag. Men altså: Man ændrer sig jo som menneske. Og jeg ændrer mig også som kunstner. Der er andre ting, jeg synes er fede nu, end jeg gjorde engang. Det kan være, at jeg om 10 år synes, det var mærkeligt, at jeg havde de der rhinsten på den trøje. Men so be it ...”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand