Hvad holder jer vågne om natten?
Mille: ”Det er klart vores vækstambitioner for Planet Nusa. Vi kan godt være en smule utålmodige, og vi vil ofte gerne gøre det hele på den halve tid, så det kan godt være lidt svært at acceptere til tider. Samtidig har vi dog lært, at hårdt arbejde betaler sig – og at hårdt arbejde kræver tålmodighed.”
 
Hvem er jeres vigtigste medarbejder?
Kristine: ”Vi er hinandens vigtigste medarbejdere. Vi har været gennem det hele sammen, alle op- og nedturene. Da vi startede Planet Nusa, tog vi begge en personlighedstest, og vi blev ret hurtigt bevidste om hinandens styrker og svagheder – og hvor forskellige vi i virkeligheden er. Men selvom vi er ret forskellige, så har vi virkelig lært at værdsætte det som noget positivt. Vi er dog helt ens, når det kommer til, hvor motiverede vi er, når det kommer til Planet Nusa. Og det er vigtigt.”

Hvornår står I op?
Mille: ”Jeg er for nylig blevet mor til en lille dreng, så jeg bliver nok vækket omkring klokken 6.30 af en lille fyr med et smil på læben. Og så er dagen ellers i gang med alverdens praktik på hjemmefronten. Jeg sætter stor pris på den første kop kaffe – det er dagens bedste kop.”
 
Kristine: ”Jeg er nok mest et B-menneske, og jeg har ikke et fast tidspunkt, hvor jeg står op hver dag. Jeg ser ugens kalender an, og så indretter jeg min morgen derefter. Hvis jeg fx skal til bootcamp klokken 7.00, står jeg op klokken 05.30. Det er dog vigtigt for mig at have tid om morgenen. Jeg står derfor gerne op to timer, før jeg skal afsted, så har jeg nemlig god tid til at lytte til podcast og drikke kaffen i et langsomt tempo.”
 
Hvad spiser I til frokost?
Kristine: ”Vi får den skønneste, vegetariske frokostmenu leveret fra Noon CPH. Er vi ude af huset til møder, elsker vi at få en lille sandwich og en juice fra Joe (& the Juice, red.). Men hvis vi kunne vælge frit, ville vi nok spise sushi hver dag. Det er en fælles favorit.”
 
Hvad var jeres skærmtid på jeres iPhone i sidste uge?
Mille: ”2 timer og 30 minutter i gennemsnit om dagen.”
Kristine: ”6 timer og 56 minutter i gennemsnit om dagen.”
 
Hvornår tager I fejl?
Mile: ”Ofte! Vi har lavet masser af fejl og gør det stadig. Det er aldrig noget, vi har været bange for. Tværtimod. Det har givet os vigtige indsigter og gjort os klogere på retningen af den rejse, vi er på. Vi plejer at sige, at vi startede i en rundkørsel med mange veje, og vi fik hurtigt testet en masse afkørsler af. Nu har vi heldigvis følelsen af, at det er lidt færre afkørsler tilbage. Vi stopper dog ikke med at teste, men vi har helt klart en god fornemmelse af, hvilken vej vi skal.”
 
Hvordan fejrede I sidst en succes?
Kristine: ”Vi har notorisk været lidt sløve til at fejre de små milepæle. Men når vi endelig har samlet sammen til en fejring, så er det bedste, vi ved, at tage til en træningstime, hoppe hjem i bad for derefter at skifte til andet tøj end sportstøj og så gå ud at spise en god middag med en flaske bobler til. Altid gerne et nyt sted. Vi nyder at have kvalitetstid bare os to.”
 
Hvad er jeres dårligste arbejdsrelaterede vane?
Mille: ”At vi tjekker salgstallene i tide og utide. Og så måske, at vi glemmer, at der findes andre brands end Planet Nusa, da vi ikke går i andet.”
 
Hvad er jeres vigtigste arbejdsredskab?
Mille: ”Lommeregneren ... eller min Adobe-pakke.”
Kristine: ”Telefonen. Jeg udfører nærmest alt mit arbejde fra den.”
 
Hvornår ville I ønske, at I havde mindre ansvar?
Mille: ”Perioder, hvor likviditeten er stram og vækstdrømmene store. Det giver klart søvnløse nætter. Det er de nætter, hvor vi ligger og stresser over, hvordan vi lynhurtigt kan få solgt flere varer, så vi kan få penge i kassen.”
 
Er der nogen fordomme forbundet med at være en ung leder?
Kristine: ”Vi er tætte aldersmæssigt på alle vores ansatte, og vi har også private relationer til nogle af dem. Det, har vi oplevet, kan skabe fordomme, da mange ikke mener, at det er hensigtsmæssigt. Men i virkeligheden har vi bare fundet de fedeste mennesker til vores team, hvilket for os afkræfter fordommene.”
 
Hvad er det vigtigste telefonopkald, I har foretaget?
Mille: ”Da vi ringede til hinanden og besluttede os for at opsige vores job og springe ud i iværksætterdrømmen med 200 kilometer i timen.”