De fleste kender nok udtrykket ’materialespiller’. Gerne med reference til en motionist, der ikke rører sig ud af flækken, før alle elementerne i den aktive påklædning er på plads. Det kan afhjælpes, for det behøver slet ikke være svært at være velklædt, når du skal ud og løbe intervaller eller en tur hen i det lokale fitness-center.

Vi kan lige så godt begynde med det basale. Start med at tilføje et par løbeshorts til dine løbetights, for de fleste har trods alt set rigeligt med stramme indpakninger i løbet af julen.

Når det er koldt som nu, er det desuden en god idé at klæde sig i lag-på-lag. Men hvis du vil undgå at ligne en rodebutik, er det en fordel at holde farverne ensartede. Det helt stilrene er navy, grå, sort og grøn, men sværger du til signalfarver, kan du kombinere rød og gul i din sammensætning, hvilket fungerer godt som en nedbryder af det helt perfekte look.

I designverdenen har vi rigeligt med stilrigtige brands herhjemme. Hvis du er til cykling, kan du kigge mod mærker som 12.16 og Pas Normal, men er du mere til jord under fødderne, er Newline HALO værd at holde øje med. Det er oprindeligt designet til de danske faldskærmstropper, så vi tør godt love, at de kan finde ud af at skrue en ordentlig wind-breaker sammen.

cykel.jpg

Cykelvinterjakke 12.16 til 1.280 kr.

sko.jpg

Løbesko Asics til 1.600 kr.

jajkke.jpg

Bomberjakke Newline HALO til 2.300 kr.

undert.jpg

Undertrøje PAS Normal til 750 kr.

shorts.jpg

Shorts Newline HALO til 500 kr.

tighs.jpg

Løbetights ADIDAS til 549 kr.