Modeuge i New York: Tommy Hilfiger

Modeuge i New York: Tommy Hilfiger

På det ikoniske Hotel Maritimes terrasse i New Yorks Meatpacking-område præsenterede US-favoritten Tommy Hilfiger i går sin til dato bedste og mest interessante kollektion. Striber på striber dominerede elementer fra top til tå i Hilfigers tilbagevendende farveskala, der stort set altid spænder fra kakitoner til de udødelige Stars and Stripes-mørkeblå og mørkerøde farver. Til kollektionen har Tommy Hilfiger hyret den engelskfødte men NY-baserede designer Simon Spurr, og resultatet vil med stor sandsynlighed løfte Hilfiger-huset endnu mere.


Lækkert sammensat smoking-/blazerhybrid over oxfordblå skjorte med simple skråstriber.


 Tone i tone i grundfarve og striber i kontrast jakke og bukser imellem brudt af et rent revers. Enkelt og tjekket.


Unique-modellen Zakaria var blandt de seks danske drenge, der dominerede catwalken. I øvrigt mindes jeg ikke en eneste Hilfiger-kollektion uden den klassiske cricket V-hals sweater.


 Intens sammensætning af røde, blå og hvide striber på kryds og tværs. Bemærk det ekstra lag tilføjet ved jakkens runding, der syner af en jakke på jakke kombination.


Næsten pyjamas lignende skjorte og bukser under en evig Hilfiger favorit, den dobbeltradede klubjakke.


Storstribet klubjakke og espadrille-inspirerede slip ons.


Jeg mødte en glad og lettet Tommy Hilfiger backstage efter et af pressen vel modtaget show.


Den danske topmodel Mathias Lauridsen (Scoop Models) med sin svenske kæreste, stylisten Zara Zachrisson backstage efter showet.

Husk at følge med på Instagram, hvor jeg løbende opdaterer fra gaden og catwalken: @frederik_la.