PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Mød den nye generation af uret - Aquaracer fra TAG Heuer

Mød den nye generation af uret - Aquaracer fra TAG Heuer

“Uret til hverdag, fest og dybe oceaner”

Da de første dykkerure blev udviklet i midten af 1950’erne, var det med kommerciel dykning og militære aktiviteter i tankerne. Sporty design, høj vandtæthed og robust konstruktion, viste sig dog imidlertid hurtigt at have en stærk appel uden for de professionelle miljøer. I dag regnes kategorien for en af de mest populære inden for ure, og særskilt i Norden har dykkerure været en publikumsfavorit i årevis.

Med den nye Aquaracer Professionel 300 fra TAG Heuer fortsætter det Schweiziske mærkes over 40 årlige historik som producent at dykkerure. Med et opdateret design, nye materialer og endnu flere features, puster den femte generation nyt liv i den meget populære serie.

Bedre end nogensinde 

Specifikationerne vidner om et professionel dykkerur, men TAG Heuer’s designere har ønsket at skabe noget mere. Aquaracer Professionel 300 er derfor ikke bare et pålideligt tool watch, men har også en alsidig stil, som passer lige så godt til under en skjorte, som uden på en dykkerdragt. Et elegant sportsur kompatibel med den moderne livstil og målrettet den aktive forbruger.

Æstetikken og formatet er fortsat umiskendelig Aquaracer - men opdateret og forbedret. Den karakteristiske tolvkantede dykkerkrans har fået bedre greb og keramiske indlæg på alle modeller. Forstørrelsesglasset for datovisningen er flyttet fra klokken 3 til klokken 6 og befinder sig nu på undersiden af safirglasset for en bedre ergonomi.

Læsbarheden er forbedret med en bred sværdformet timeviser og en smal minutviser, mens kombinationen af grøn og blå selvlysende Super-LumiNova sikrer bedre kontrast, når uret bruges i mørke. Låsen er også blevet opgraderet med en ny integreret glidelock, som nu kan tilpasses mens uret er på armen.

Aquaracer Professionel 300 er tilgængelig i to størrelser. Med en diameter på henholdsvis 43mm og 36mm vil denne model komfortabelt passe alle typer håndled. Varianterne med sort, blå eller sølvfarvede skiver har alle kasser af rustfrit stål, mens to specialudgaver med henholdsvis grøn og sort skive og krans er udført i titanium grad 5. Sammenlignet med den foregående generation er kassens horn kortere, og den nye polering skaber en mere raffineret effekt på kassen. Denne er desuden gjort slankere og lettere. Noget, som også gør sig gældende for den solide lænke med dobbelt låsemekanisme.Aquaracer-to-størrelser.jpg

Se hele kollektionen og alle modeller her 

Teknisk set er den nye Aquaracer baseret på TAG Heuer’s mekaniske calibre 5. Det velprøvede og driftsikre urværk har 38 timers gangreserve og automatisk selvoptræk. Med skruekrone og 300 meters vandtæthed er uret klar til både 'desk diving' og dyk på de dybe have.

Historisk hyldest

Den nye generation Aquaracer bygger på en slægtslinje, som strækker sig helt tilbage til 1978 og lanceringen af Heuer Ref 844. Den ikoniske model markerede starten på TAG Heuers satsning på professionelle dykkerure, og er i dag en favorit blandt samlere og entusiaster.

Tag-Heur---Aquaracer.jpg

Aquaracer Professionel 300 tribute to Ref 844 er en eksklusiv hyldest til den legendariske forgænger fra 1978. Specialmodellen i titanium kombinerer Aquaracer-kollektionens moderne designkode med vintage-inspiration. Den matsorte skrive byder på den karakteristiske røde 24 timers skala kendt fra Ref 844, mens markørerne og visere har en varm brun farvetone. Uret leveres med en speciel perforeret gummirem, som enkelt lader vandet passere mellem uret og brugerens håndled.

TAG Heuer Aquaracer Professionel 300 Tribute to Ref. 844 vil kun blive produceret i 844 eksemplarer og kan i lighed med forgængeren blive et samleobjekt for dedikerede entusiaster.