Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nike Air Max 97 Cone

Nike Air Max 97-familien vokser: Byd velkommen til 'Cone'

Sneakerverdenens ’Bullet Train’ lander i en ny variant. Se Nike Air Max 97 ’Cone’ her, der har potentiale til at blive efterårets mest populære sneaker.

Der er godt nyt til sneaker-purister, der foretrækker de mere simple farvevarianter over dem, der får ’Back to the Future’-skoene til at ligne oldtidslevn. Den nye Nike Air Max 97 'Cone' er nemlig overvejende hvid, hvor det rene kanvas kun brydes af små detaljer af trafikkegle-orange. Hvis du mener, at rene linjer er vigtige, er 'Cone' ikke noget dårligt bud på din nye efterårssneaker.

Den oprindelige Nike Air Max 97 blev lanceret for mere end 20 år siden, og det futuristiske design var inspireret af japanske højhastighedstoge. Nu til dags er Nikes måske mest hypede sneaker populær på natklubber, festivaler og på fødderne af trendsættere, og den viser ingen tegn på at sænke farten lige foreløbig.

Der er fortsat ingen officiel dato for lancering for Nike Air Max 97 'Cone', men det forventes, at den lander hos diverse sneakershops i løbet af september.

LÆS OGSÅ: Ikoniske sneakers del 1: Nike Air Max 97 Silver Bullet

LÆS OGSÅ: Efterårets eftertragtede sneakers er på vej: Det skal du overveje, før du køber dem

LÆS OGSÅ: ’Outdoor-hipsteren’ er blevet arketype i Spejder Sport som følge af trend