Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Populær Nike-sneaker vender tilbage

Foto: PR

Populær Nike-sneaker vender tilbage

Oprindeligt kom den på markedet i 2013, og siden da har den optrådt i ny forklædning, og en 2.0-version. Men nu er den tilbage i  den originale version igen. Den multifarvede Nike's Flyknit Racer sneaker.

Ligesom originalen er skoen en blanding af blå, punk og grøn, som blander sig henover skoens ydre, tynde stoflag. Og i laget mellem farverne og den hvide sål er der en solid, sort stribe.

Når vi rammer midten af maj, er multifarverne til salg igen for omkring 1.000 kroner. Men det er ikke den eneste genganger, vi får at se i år. Foruden den multifarvede model, kommer flere farvefriske Flyknit sneakers på markedet i takt med sommer og sol.

En anden model Flyknit-rækken, der er på tale, er en orange, hvis design trækker tankerne tilbage på den allerførste model i rækken, der udkom i 2012.

De er begge orange, men forskellen på den fire år gamle og den nyeste er symmetrien på skoen. Hvor den første models farver var lagt med et symmetrisk udtryk, er den nye model er mindre stringent med sine mere løst placerede mønstre henover foden.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår den orange Flyknit kommer til salg i nyeste design, men ifølge Solecollecter bliver det til juni.

LÆS OGSÅ: Køb dine sneakers her: De 7 bedste webshops

LÆS OGSÅ: 8 klassiske ure der er en investering værd

LÆS OGSÅ: Årets mest omtalte sneaker klar i 9 nye udgaver