I vores far-nummer, med Rasmus Bruun og Frederik Cilius på forsiden, introducerede vi dig til det vidunderlige koncept omkring house-cardiganen. En cardigan, ”der har aftjent sin værnepligt i hverdagen, og nu er så blød og behagelig, at den nyder sit otium i hjemmet – og kun der,” lød det.

Når du har mestret denne, er det næste skridt, som du passende kan tage, at inkorporere et par house slippers i din garderobe.

House slipper-konceptet går ud på, at du har et par sko, tøfler eller lignende, som udelukkende bliver brugt indenfor hjemmets fire vægge. Du erhvervede dig måske et par billige supermarkeds-sutsko under corona og lockdown, fordi du skulle tilbringe så mange timer hjemme i privaten. 

Men hvis du vil sikre dig, at du holder dit house slipper-game lige så stærkt som med resten af garderoben, så lad dig inspirere af udvalget herunder, som Euromans moderedaktør, Kenneth Pihl Nissen, har stået for:

 

Uniqlo house slipper.jpg
Uniqo-slippers til 199 kr.


”I slutningen af 90’erne, da jeg var ung, var jeg ofte på besøg hjemme ved en ældre ven. Hans velklædte arkitektforældre, som var en del af den lokale kulturelle elite, gik altid rundt i de her kameluldstøfler i privaten. Det var af denne grund i mange år min fortrukne house-slipper, og jeg aner ikke, hvor mange jeg er gået igennem over årerne," fortæller Kenneth Pihl Nissen og tilføjer:

"Den er de sidste år blevet sværere og sværere at finde i den oprindelige pæne udgave, så tag dig i agt for billige knockoffs. Alternativet kan være Uniqlo’s slippers i fløjl, som giver samme vibe som kameluldstøflerne."

the-north-face-hjemmesko-nse-tent-mule-iii.jpg
Hjemmesko fra The North Face til 449 kr.
Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her