Sponsoreret af Clean Cut Copenhagen, 18ACES, About Vintage, DXNMXRK, Libertie Jeans, Teeshoppen, Blue de Gênes

Rene snit

Clean Cut Copenhagen udbyder et bredt udvalg af tøj til både formelle og afslappede lejligheder. Med en street preppy kant er deres kollektioner designet til at give det der ekstra nøk til din stil, der gør hele forskellen.

Om det er deres tidløse basics eller de mere fashionable elementer i kollektionerne, så har de, hvad du skal bruge. Du kan tjekke den nye kollektion COPENHAGEN CUTS her.

Fra green til gaden

Tøjscenen er efterhånden blevet bedste venner med sportsverdenen, og det kan vi godt forstå.

Tag bare golf-møder-gaden-mærket 18ACES, som manden bag, Klaes, der selv spiller golf og også går op i mode – og komfort – skabte med målet om at lave tøj, der følger nutidens mode, kombineret med golfbranchens gentlemen style. Så når du er færdig med de 18 huller, kan du beholde dit 18ACES-tøj på og tage direkte ud og nyde sommeraftenerne med vennerne.

Nyd tiden

I et årti har About Vintage designet kvalitetsure, som hylder livets store øjeblikke, og som – deres gratis indgravering – kan fortælle en unik og personlig historie.

Et godt eksempel er deres samarbejde med DBU, som de i anledning af EM 2024 for nylig lancerede det officielle landsholdsur  i samarbejde med. Et samarbejde, der hylder fællesskabet og indfanger følelsen af slutrundemagien.

På Instagram @aboutvintageofficial fremviser de deres dedikation til kvalitet, klassiske ure og livets store øjeblikke. Følg med for inspiration, opdateringer om kommende kollektioner, limited editions og eksklusive samarbejder.

Eller besøg deres butik på Gothersgade i København, hvor du kan mærke passionen for håndværket.

Sommerelegance

Det kan være svært at finde sommertøj, som rammer balancen mellem at være stilfuldt og behageligt. Og når man først finder det, går det op for én, hvor meget pris man egentlig sætter på dén kombination.

Hos DXNMXRK har de lavet en kollektion med målet om at klæde dig godt på til sommeren med oversized polostrik og hørbukser, så din krop kan ånde i den varme, der forhåbentligt snart rammer os igen.

Æstetisk komfort

Hos Libertie Jeans er kvalitet og behagelighed de to vigtigste elementer. Derfor får de lavet deres jeans i den højeste kvalitetsdenim fra Italien, som syes af specialister i Portugal.

Jeansene indeholder features som fx det behagelige stof Lyocell og dualfix technology, hvilket gør dem særligt komfortable at have på. Deres light stone straight jeans er specielt populære om sommeren, hvor blandingen af det komfortable og lette stof møder det lyse, sommerlige udtryk.

Følg med på deres Instagram, hvor de viser en blanding af denim, kvalitet og komfort.

Velklædt hverdag

TEESHOPPEN™ er en sikker go-to, når du skal have kvalitetstøj til hverdagen. Der arbejder de med en innovativ tilgang til design og materialevalg, og derfor finder du et bredt udvalg af moderne, stilrene gevandter.

Deres ’Sommer Kollektion 2024’ er netop landet, og her gør de ikke noget for at modbevise deres tese om, at pris og kvalitet ikke altid behøver at gå hånd i hånd.

Kollektionen rummer alt fra lette hør-styles og basic t-shirts til badeshorts og ikke mindst deres populære Performance Shorts.

Følg med på deres Instagram @teeshoppen.dk, hvor de dagligt deler inspiration og gode tilbud.

Hør lige her

Hør er sommerens fabric, sådan er det bare. Det naturlige materiale er både fugtabsorberende, og så føles det dejligt mod huden. Derudover er det slidstærkt og bliver smukkere og blødere, hver gang du vasker det.

Blue de Gênes giver med ’Winnot’-serien deres bud på et smukt sommersæt i hør og bomuld. Serien består af en blazer, vest, bukser samt et par shorts.

Dress det op med en skjorte eller hold det casual med en t-shirt i hør.